Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za avgust 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2021. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2021.

Dragi Bikovi,
Merkur i Sunce će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Donosićete nepromišljene odluke i ishitrene poteze u radu na velikim i dugoročnom projektima, što će izazivati kašnjenja u rokovima i to se može negativno odraziti na vaš ugled u poslu i na finansijsku situaciju. Nailazićete na pritiske od strane nadređenih. Vaše ideje i način na koji pristupate radnim obavezama neće biti prihvaćen jer ćete pokušavati da unesete nešto novo, kao i da se služite nekim tehnologijama koje nisu dovoljno podržane i razrađene. Očekuju vas velike tenzije na poslu. Venera u opoziciji sa Neptunom će vam doneti neslaganja sa saradnicima. Bićete skloni ulasku u rizike koji mogu da vam nanesu ozbiljne gubitke. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i stabilan i omogućiće vam da isplanirate način da privučete investitore koji će vam pomoći da realizujete planove u vezi poslova koji zahtevaju kreativna rešenja. Venera ulazi u znak Vage 16. avgusta i donosi vam uspeh u oblastima usluga i mogućnost sklapanja isplativih ugovora.

Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam 19. avgusta doneti mogućnost pokretanja novog projekta koji će zahtevati pomalo rizične investicije ali će se pokazati isplativ. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam uspešnu realizaciju novih ideja koje će unaprediti vaše poslovanje. Uspeh vas očekuje u oblastima menadžmenta, zabave, IT industrije, programiranja i ugostiteljstva. Ulaskom Sunca u Devicu 22. avgusta zauzećete visoke pozicije u nekoj od pomenutih oblasti i moguć je napredak u karijeri. Venera će praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam stabilno poslovanje u oblasti usluga, napredak u razvoju dugoročnih projekata i uspeh u oblastima dizajna.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga kao što su kozmetičke i usluga lepote uopšte, u oblastima dizajna, IT industrije i menadžmenta.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2021.

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta vam donosi manje i prolazne smetnje u odnosima sa voljenom osobom. Oboje ćete biti pritisnuti poslovnim obavezama i imaćete manje vremena jedno za drugo. Potrudite se da se prilagodite okolnostima i da sve što vam je važno u vezi rešavate razgovorom. Pažljivo ćete isplanirati kako da partneru ispunite nešto što ste obećali.

Konjunkcija Merkura sa Marsom u drugoj polovini avgusta doneće vam više dinamike u emotivnoj vezi, važne i konstruktivne razgovore sa partnerom i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Trigon Marsa sa Uranom će vam omogućiti da unesete željene promene u vaš odnos koje će vam omogućiti više zajedničke zabave i intimnih trenutaka.

Ako ste slobodni:

Početkom avgusta ćete osećati potrebu za samoćom i odmorom. Sa većinom osoba koje vas budu okruživale nećete biti na istoj talasnoj dužini ali nećete imati ni konfliktnih situacija. U drugoj polovini avgusta upoznaćete osobu koja je komunikativna i koja će na vas delovati podsticajno. Uživaćete u zajedničkim razgovorima i aktivnostima. U početku ćete želeti samo prijateljstvo ali ćete ubrzo shvatiti da je vaš odnos više od prijateljstva i spontano ćete započeti skladnu vezu.

Stariji Bikovi će nakon dužeg upoznavanja sa osobom koja ih inspiriše i sa kojom se povremeno viđaju neobavezno, odlučiti da odu korak dalje i daće šansu emotivnoj vezi. Odluka će biti obostrana i nećete se pokajati. Bićete zadovoljni.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2021.

Prva polovina avgusta vam donosi osetljivo zdravlje. Bićete podložni pojačanom stresu i psihosomatskim smetnjama, variranju krvnog pritiska, želudačnim tegobama i glavobolji. Druga polovina meseca vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Više ćete se kretati i kondicija će vam se poboljšati, a sa njom i imunitet. Potrebna vam je relaksacija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži vitamine i srednje kalorične namirnice. Jedite što više svežeg voća kao što su dinja, ananas, lubenica, grožđe, kajsija i kruška. Od povrća će vam prijati kukuruz, grašak, sočivo, pasulj, keleraba i šargarepa. Od mesa jedite piletinu i ribu. Jogurt, sir, integralni hleb uzimajte svakodnevno. Potrebni su vam B i C vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2021.

3, 8, 12, 17, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.