Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za decembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za decembar 2021. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za decembar 2021.

Dragi Bikovi,
Sunce će 1. decembra praviti sekstil sa Saturnom i omogućiti vam da usmerite sredstva neophodna za stabilno odvijanje velikih i dugoročnih poslova. Uspeh vas očekuje ako se bavite menadžmentom, IT industrijom ili građevinarstvom. Totalno pomračenje Sunca će se odigrati 4. decembra u znaku Strelca i prouzrokovaće teškoće u platnom prometu, što bi moglo da vam nanese gubitke. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u velike transakcije i investicije. Mars će 8. decembra praviti kvadrat sa Jupiterom i dodatno će ometati vaše polje platnog prometa. Sa nadređenima se nećete slagati oko načina investiranja i naplate aktuelnih radnih zadataka. Sekstil Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da postignete dogovor kojim ćete prevazići neslaganja, kao i da isplanirate kako da umanjite rashode i naplatite veći deo vaših potraživanja. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmerićete vaše napore u poboljšanje tokova novca i sticanja profita. Započećete uspešnu saradnju sa inostranom firmom i obrazovnom institucijom.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i prouzrokovaće otežanu saradnju sa dizajnerima i kreativnim oblastima. Sekstil Sunca sa Jupiterom će poboljšati vašu saradnju sa osobama na visokom položaju. Vaši kvaliteti, stručnost i upravljačke sposobnosti će vam omogućiti da ostvarite važne ciljeve, poboljšate zaradu i napredujete u karijeri. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati neočekivane zastoje u razvoju važnih radnih zadataka, a uzrok će biti vaša brzopletost i sklonost pogrešnim odlukama. To bi moglo ugroziti vaš položaj. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba, što će vam doneti početak nove saradnje koja će se pokazati profitabilnom na početku ali i u budućnosti.

Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, obrazovanja, transporta, obezbeđenja i dizajna.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za decembar 2021.

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Plutonom u prvoj polovini decembra poboljšaće vaše intimne odnose sa voljenom osobom i otvoriće vam se mogućnost da nekuda zajedno otputujete i dobro se provedete. S druge strane će kvadrat Marsa sa Jupiterom dovesti do neslaganja oko načina ostvarenja jednog zajedničkog cilja. Ovo ćete rešiti tako što ćete promeniti nešto u vašem dogovoru.

Mars će 13 decembra ući u znak Strelca i motivisaće vas da pružite više podrške i pažnje voljenoj osobi. Uvidećete kvalitete vašeg partnera koje niste primećivali u dovoljnoj meri i potrudićete se da pokažete koliko vrednujete vašu emotivnu vezu. Vaš partner će biti prijatno iznenađen. Postići ćete stabilnost, dinamiku i sklad u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete nekog ko dolazi iz daleka i ko će u vama pokrenuti strasti. Očekuje vas dobra zabava i intimni odnosi koji će vas oduševiti. Nećete žuriti da pokrećete pitanje ulaska u vezu jer će vam biti jasno da bi to išlo teško, obzirom da ne živite u istom mestu. Dogodiće vam se nova iskustva u ljubavi koja će vas ispuniti zadovoljstvom i omogućiti vam da promenite vaša očekivanja i prilagodite se onom što dobijate. Bićete spremni i da preduzmete akciju u svrhu ostvarenja nove veze.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će ih snažno fizički privući i sa kojom mogu lako da ostvare blizak fizički kontakt i intimu. Ovaj odnos će se zasnivati većim delom na strastima, dok će emocije biti u drugom planu. Veza je ipak moguća.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za decembar 2021.

Zdravlje će vam biti većim delom stabilno u prvoj polovini decembra. Venera koja je vladar vašeg polja zdravlja krenuće retrogradno 19. decembra i doći će do pada vašeg imuniteta. Moglo bi da dođe do slabosti urološkog tipa, kao i do bolova u predelu kolena i kostiju nogu. Bićete podložni prehladi i otežanoj cirkulaciji. Potrebno je da se više odmarate.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina i koje u isto vreme podstiču detoksikaciju vašeg organizma. Od povrća će vam prijati sočivo, rukola, blitva, kelj, spanać i peršun. Od voća uzimajte jabuke, banane, grejpfrut, ananas i nar. Laneno seme i jogurt uzimajte često. Izbegavajte meso, kafu i gazirane sokove. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za decembar 2021.

2, 5, 10, 16, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.