Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za februar 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za februar 2022. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za februar 2022.

Dragi Bikovi,
Merkur će krenuti direktno 4 februara nakon čega ćete započeti sa reorganizacijom planova u onom delu gde ste primetili da postoje propusti i greške. Usmerićete se na organizaciju novih poslova i radnih zadataka. Potrudićete se da obnovite kontakte sa osobama koje vam mogu dati podršku i stručni savet. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će poboljšati vašu saradnju sa inostranim partnerima i sa obrazovnim institucijama, kao i društvenim organizacijama. Uspeh i uvećana zarada vas očekuju ako se bavite turizmom, prosvetom, transportom i trgovinom robom iz uvoza. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat u koji će biti uključena moderna tehnologija i gde ćete vi biti rukovodilac. Nadređeni će vam poveriti odgovorne radne zadatke. Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i vaše polje karijere, što će vam doneti plodne ideje kako da ostvarite uspon u karijeri i probijete se ispred konkurencije. Umećete vaše znanje, radne veštine, pregovaračke sposobnosti i iskustvo da iskoristite za veliki uspeh.

Venera će 16. februara praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam početak plodne saradnje sa partnerom iz inostranstva. Ova saradnja će vam otvoriti mnoga vrata, a imaćete i važnu stručnu i finansijsku podršku. Sekstil Jupitera sa Uranom uticaće povoljno na vaše saradničke odnose koje ćete uspeti znatno da poboljšate. Uspešna saradnja će vam doneti dobitke i ubrzano ostvarenje važnih radnih zadataka. Poslodavci i klijenti će početi više da vas vrednuju i da vas vide kao autoritet u vašoj oblasti rada. Mars će 23. februara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze u pravom trenutku. Bićete u mogućnosti da uvećate vaše stručne sposobnosti i da se usavršite za nove metode rada.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, turizma, mehanike, građevinarstva i prosvete.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za februar 2022.

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara doneće vam mogućnost da otputujete sa partnerom na mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom u potpunosti i uživati u dobrom provodu. Odlazak na planinu, na zimovanje, imao bi značajan uticaj na stabilnost vašeg odnosa. Bićete posvećeni zajedničkim interesovanjima i planovima za budućnost.

Mars će praviti sekstil sa Neptunom u trećoj dekadi februara, što će vas motivisati da poboljšate društveni život. Sa voljenom osobom ćete posećivati mesta za izlazak koja vam oboma prijaju i družićete se intenzivno sa zajedničkim prijateljima. Zajedno ćete učestvovati u društvenim akcijama u svrhu poboljšanja uslova života u vašem okruženju.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi povoljne prilike za putovanja i zabavu sa prijateljima. Imaćete više od jedne prilike da započnete novu emotivnu vezu ali će vas najviše privući osoba koja će biti originalna, ambiciozna i puna inicijative, sa snažnom pokretačkom energijom. Kako će to biti neko ko živi u drugom gradu, započećete vezu na daljinu ali ćete pre toga imati intimne odnose kroz koje ćete osećati kako ste odličan spoj i kako jedno drugome možete doneti nova iskustva u ljubavi.

Stariji Bikovi će imati avanturu na putovanju sa osobom koja će ih neodoljivo privući svojim izgledom, magnetizmom i optimističkim duhom. Ostaćete u kontaktu i nakon povratka sa putovanja. Oboje ćete osećati potrebu da nastavite odnos.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za februar 2022.

Tokom februara vas očekuje dobro i stabilno zdravlje. Potrebno je da se dovoljno odmarate i da imate svakog dana vreme za psihofizičku relaksaciju. Imunitet će vam biti u porastu, fizička kondicija u dobroj formi ali je neophodno da održavate vaše zdravlje stabilnim. To žete postići kroz umerenost u jelu i piću, kao i kroz rekreativne fizičke vežbe poput šetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa antioksidansima. Od povrća uzimajte beli i crni luk, spanać, brokoli, pasulj, krompir, kupus i šargarepu. Za doručak jedite tofu sir sa cveklom. Od voća uzimajte suvo grožđe, šljive i brusnice, jabuke, banane, kivi, pomorandže i grejpfrut. Pijte zeleni čaj. Od dodataka jelima uzimajte morske alge, đumbir, cimet i kurkumu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za februar 2022.

4, 11, 16, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.