Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za jul 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2021. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2021.

Dragi Bikovi,
Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Bićete pritisnuti rokovima koji su većinom vezani za velike i važne projekte, a koji će kasniti silom prilika. Zbog toga ćete biti skloni da povlačite ishitrene i nepromišljene poteze koji će vas dovoditi u još više teškoća. Budite pažljivi kako ne biste iskomplikovali ionako tešku situaciju. Pogrešni potezi mogu vam naneti gubitke i raskide važnih ugovora. Sa nadređenima i naručiocima poslova je važno da postignete kompromis i nađete prihvatljivo rešenje. Merkur će 11. jula ući u znak Raka i nakon toga će praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti bolju koordinaciju sa saradnicima, napredak u pregovorima i blagovremenu informisanost o svim važnim činjenicama. Na taj način ćete prevazići teškoće sa početka meseca. Konjunkcija Venere i Marsa će vam otvoriti mogućnosti za započinjanje novih projekata povezanih sa trgovinom nekretninama, zemljištem i lepotom, kao što je otvaranje frizerskog ili kozmetičkog salona i slično. Ostvarićete plodnu saradnju i dogovore.

Venera će 22. jula ući u Devicu i praviće opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate upuštanje u rizične investicije. Na teškoće ćete nailaziti na polju komunikacija, trgovine i u saradničkim odnosima. Sunce i Merkur će ući u znak Lava, što će vas činiti dobro organizovanim ako se bavite privatnim biznisom i uspećete da sve obaveze ispunite u predviđenom roku. Jupiter se retrogradno vraća u znak Vodolije, pa ćete se usmeriti na rešavanje ranije odloženih obaveza i tragaćete za mogućnostima uspona u karijeri. Mars će praviti opoziciju sa Jupiterom i doneće vam nesuglasice sa nadređenima. Mars će 29. jula ući u znak Device i pružiće vam mogućnosti uspeha u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, finansija, administracije, kao i da pokrenu privatni biznis ako imaju potrebne uslove.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2021.

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Saturnom na početku jula dovešće do ozbiljnih neslaganja i razilaženja sa voljenom osobom u vezi zajedničkih ciljeva. Nećete moći da se dogovorite ni oko raspodele porodičnih obaveza. Bićete rastrzani između poslovnih i kućnih obaveza, što će zahtevati nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja. Osećaće se jako zahlađenje u odnosima.

Konjunkcija Marsa sa Venerom će vam omogućiti da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom i da poboljšate vaš zajednički život. Vaša emotivna veza će postati dinamična i strastvena, što će vam oboma prijati. Krajem meseca su moguće nove nesuglasice oko zajedničkih ciljeva zbog odlaganja važnih razgovora i zbog opozicije Marsa sa Jupiterom.

Ako ste slobodni:

Početak jula će za vas biti vrlo stresan jer ćete biti nezadovoljni vašim emotivnim životom i naglo i nepromišljeno ćete reagovati u mnogim društvenim situacijama i prilikom upoznavanja sa novih potencijalnim partnerima. Ponašaćete se prilično ekscentrično, što će dovesti do pada vaše popularnosti u društvu. Sredinom jula ćete upoznati osobu koja će vas snažno privući i sa koja će u vama probuditi strasti. Započećete uzbudljivu vezu koja će zahtevati prilagođavanja.

Stariji Bikovi će biti primorani na brojna prilagođavanja i kompromise ako žele da uđu u vezu sa osobom koja im se dopada. Sredinom meseca ćete započeti novu vezu koja vas vodi ka zajedničkom životu i može da bude ozbiljna.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2021.

Moguće su kratkotrajne i prolazne alergijske reakcije u prvoj dekadi jula. U drugoj dekadi jula će vaš imunitet da se pojača zahvaljujući trigonu Merkura sa Jupiterom. Više ćete se kretati i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Prijaće vam vikendi u prirodi. Krajem meseca ćete biti skloni pojačanoj napetosti zbog stresnih okolnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate i žitarice na prvom mestu. Uzimajte svakodnevno pirinač i krompir. Za doručak bi vam odgovarale pšenične klice i ražene pahuljice sa jogurtom. Integralni hleb jedite češće nego obično. Neophodno je da imate svakog dana obrok od svežeg povrća. Od voća jedite dinje i ananas. Meso i ribu uzimajte umereno.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2021.

4, 11, 15, 18, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.