Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za maj 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2021. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2021.

Dragi Bikovi,

Merkur će 3. maja praviti kvadrat sa Jupiterom, a Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom koji prolaze kroz vaše polje posla i karijere. Obratite pažnju na investicije i izbegavajte da ulažete veći novac u nešto što niste dovoljno dobro upoznali, razradili i isplanirali. Ako se bavite privatnim biznisom zauzimaćete tvrdokorna stavove koji će vas usporavati u poslu jer nećete biti spremni da prihvatite neophodne promene i nove, drugačije metode rada. Nailazićete na nesuglasice sa nadređenima. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i doneće vam jasnije sagledavanje mogućnosti da uvećate vaše finansijsko stanje. Umećete da se bolje organizujete po pitanju novih investicija i racionalno ćete planirati i raspoređivati prihode i rashode, što će vam doneti dobitke. Venera će 9. maja ući u znak Blizanaca i omogućiće vam da upotrebite svoje lične resurse i radne veštine i sposobnosti za ostvarenje veće zarade. Sekstil Marsa sa Uranom pomoći će vam da ostvarite uspeh u pregovorima oko novih projekata tako što ćete primeniti nove metode u svom nastupu.

Jupiter će 14 maja ući u znak Riba gde je snažan i doneće vam mogućnost da započenete obostrano korisnu i plodnu saradnju sa inostranim partnerom ali i sa jednom finansijskom institucijom i investitorom. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam stabilnu i sigurnu zaradu od dugoročnih poslova. Najviše uspeha imaćete ako se bavite inženjeringom ili It industrijom. Saturn će 23. maja krenuti retrogradno i zahtevaće od vas više napora kako biste napredovali u karijeri. Usporavaće vas u sprovođenju važnih odluka u delo. Totalno pomračenje Meseca 26. maja dovešće do teškoća na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete i budite pažljivi u saradničkim odnosima jer su mogući nesporazumi.

Nezaposleni Bi

kovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima komunikacija, trgovine, saobraćaja i usluga. Biće tražene vaše prodajne veštine.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2021.

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Uranom u prvoj polovini maja doneće vam nešto novo u odnosima sa partnerom što će poboljšati vaš odnos, komunikaciju i međusobno razumevanje. Vaši predlozi o zajedničkom vremenu i aktivnostima će se dopasti vašem partneru. Složićete se oko zajedničkih planova i često ćete ići na izlete u prirodu gde ćete uživati u razmeni osećanja.

Druga polovina maja vam donosi česta druženja sa zajedničkim prijateljima, mnogo zajedničkih aktivnosti koje će biti zabavne i kreativne i koje će doprineti jačanju bliskosti sa voljenom osobom. Doći će i do buđenja uspavanih strasti, što će vam oboma izuzetno prijati. Vaša veza će biti ispunjena podjednako dinamikom i relaksirajućim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Početak maja vam donosi zabavu i druženje sa prijateljima, kao i mogućnost za avanturu sa jednom osobom koja će vam biti naklonjena ali ćete za to biti površno zainteresovani. Sredinom meseca ćete upoznati nekog novog ko će u vama probuditi strasti i neočekivano ćete započeti slobodnu vezu koja ima mogućnosti da vremenom pređe u ozbiljnu. Otkrićete da ste odlično slažete u intimnim odnosima. Dobro ćete se razumeti, imati otvorenu komunikaciju i sklonost sportu.

Stariji Bikovi će se neočekivano zaljubiti u osobu koja će im se doseliti u komšiluk. Zamoliće vas da joj nešto pomognete ili joj date neku informaciju i tu će odmah doći do obostrane privlačnosti. Do kraja meseca ćete započeti slobodnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2021.

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom maja. Sredinom meseca je potrebno da budete pažljivi da se ne prehladite ako budete više vremena provodili u prirodi i ako vremenske prilike budu promenljive. Biće vam osetljiv urinarni trakt. U trećoj dekadi maja biće vam osetljivi zglobovi, posebno na promenu vremena. Više se odmarajte i izbegavajte napore.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i koje sadrže vitamine i proteine. Najvažniji vam je doručak koji može da sadrži integralni hleb ili ražene pahuljice, sa medom, jogurtom i sušenim voćem. Jaja i masline možete uzimati često. Prijaće vam sveže povrće kao i sezonsko voće, jagode i trešnje. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2021.

7, 13, 18, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.