Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za mart 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Bikovi,
Merkur će 2. marta praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere i pružiće vam mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji vam može doneti napredak u karijeri. Uspeh vas očekuje ako se bavite modernim tehnologijama, elektronskom industrijom i ako ste inženjer sa licencom. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i vaše polje posla gde će praviti konjunkciju. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati izuzetno korisno jer će vam otvoriti mnoga nova vrata u poslu , kao i mogućnosti za napredak u karijeri. Može se dogoditi da promenite radno mesto ili da budete unapređeni. Svakako vas očekuju poboljšanja i nešto kvalitetno novo u poslu. Merkur će 10. marta ući u znak Riba i započećete da planirate jedan važan projekat u tajnosti i u saradnji sa investitorima koji su za to zainteresovani. Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za unapređenje saradnje. Biće vam jasno šta vam je potrebno kako biste uklonili smetnje u odnosima sa saradnicima i ostvarili kvalitetniju koordinaciju u zajedničkom radu.

Venera i Mars će u drugoj polovini marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane teškoće u razvoju novih projekata i novih radnih zadataka. Vaš pokušaj da koristite nove ideje i metode nailaziće na prepreke. Suočavaćete se sa izazovima koji su za vas novi i neplanirani, što će vas činiti ishitrenim i brzopletim, pa možete da načinite grešku i prouzrokujete zastoje u radu. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna otvara vam mogućnost da započnete da planirate nove projekte u tajnosti. Krajem meseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i doneće vam dobar osećaj za praktična rešenja kojima ćete uspeti da prevaziđete nedavne prepreke i izazove. Vaši projekti će vam doneti stabilnu zaradu.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, inženjeringa, modernih tehnologija, zdravstva i javnosti..

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta donosi vam potpuno slaganje sa voljenom osobom u pogledu zajedničkih planova i ciljeva. Poboljšaćete komunikaciju i u svemu ćete se dobro razumeti. Vaše strasti će se probuditi i pokrenuti vas na zajedničke aktivnosti koje će vas ispuniti zadovoljstvom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

Kvadrat Marsa sa Uranom u drugoj polovini marta doneće vam iznenadne i neočekivane nesuglasice u pogledu nečeg što vam je oboma u početku delovalo kao dobra ideja. Sada ćete odjednom zauzeti različita mišljenja o tome i mogući su sukobi i svađe jer ni vi ni vaš partner nećete hteti da popustite i promenite vaše stavove. To će uneti napetost u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom sa kojom ćete doživeti snažnu obostranu privlačnost i zaljubljenost. Osećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu. Ubrzo nakon što se upoznate ući ćete u intimne odnose. Vaš novi partner doneće vam nova iskustva u ljubavi i bićete srećni. U trećoj dekadi marta odjednom ćete uvideti da između vas postoje neke razlike koje će predstavljati ozbiljnu smetnju nastavku vaše emotivne veze.

Stariji Bikovi će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja je originalna i privlačna i sa kojom će postati bliski i intimni mnogo brže nego što će moći da očekuju. Vaša sreća će trajati kratko jer ćete u trećoj dekadi meseca biti razočarani.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Početak marta vam donosi jak imunitet i stabilno zdravlje. Pronaći ćete nove metode za brigu o vašem zdravlju, uvešćete novi način zdrave ishrane i svakodnevne fizičke vežbe. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Venere sa Uranom, a to će vas činiti podložnim psihosomatskim smetnjama. Do kraja meseca imaćete stabilno zdravlje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća uzimajte pasulj, artičoku, kukuzruz, brokoli i sušeni grašak. Od žitarica jedite zobene žitarice, čia semenke i lanene semenke. Od povrća uzimajte suve šljive, jabuke, kruške i avokado. Kao dodatak jelima jedite badem i crnu čokoladu. Meso, mlečne proizvode i hleb jedite umereno.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za mart 2022.

2, 7, 11, 16, 20

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.