Najnovije na sajtu

Blizanci – godišnji ljubavni horoskop za 2015. godinu

Najbolje ćete se slagati sa:
Jarac, Devica, Škorpija

Najgore ćete se slagati sa:
Blizanci, Rak, Vodolija

Ljubavne prognoze za 2015.:
Dragi blizanci,

Godina važnih odluka je pred vama. Vaćnih odluka za one koji su u dužim vezama, i koji bi trebalo da donesu odlulku da li je to to, ili ipak nije to to. Ako ste u vezi sa nekim ko vas privlači na sve moguće načine, a koga istinski i ne cenite previše zbog ljudskih vrednosti, vaša emotivna strana će duboko u vama patiti i definitivno će tokom ove godine doći do neizbežnog raskida veze. Takođe, blizanci koji imaju odlične veze mogu da ostanu bez njih zbog manjka kompromisa sa partnerom, neke stvari ove godine partner neće tek tako moći da vam toleriše, i postoji realna šansa da ostanete bez njega. Ako ne želite da vam se to dogodi, pogledajte šta znače reči popuštanje i kompromis, i biće sve ok.

Prva tri meseca 2015. vaš ljubavni život bi mogao da dobije određenu dozu konfuzije, odnosno ako mislite da niste dobro shvaćeni, odmah razjasnite sve nejasnoće i jasno stavite do znanja svoje namere, jer u suprotnom možete da se zateknete u masi čudnih situacija.

03

Ako ste nezadovoljni u vezi, otpir i tenzija će samo rasti, sve do septembra, kada biste definitivno trebali da razmislite o raščišćavanju odnosa i odmora od svih frustracija koje imate.

Blizanci koji trenutno nisu u vezi imaju najbolje šanse za upoznavanje srodne duše u drugom tromesečju ove godine, i to će im prilično zanimljivi biti ljudi rođeni u znaku Ovna, Device, Jarca ili Škorpije. Potrudite se da se što bolje predstavite tim osobama, pošto će vas više ceniti što vas više upoznaju, a to bi na kraju moglo da dovede do prave ljubavi…