Najnovije na sajtu

Blizanci – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Ulazite u novu 2016-u sa Venerom u polju ozbiljnih partnerstava i braka, ali ne treba zaboraviti da je tu još uvek (i ne pokazuje neku veću nameru da ode) i Saturn. Takođe, i Mesec i Mars su u vašem polju ljubavi, prva planeta daje dobre nagoveštaje za nova emotivna dešavanja, dok Mars kao Mars, obzirom na aspekte koje pravi „namerava“ da vam malo zagorča sve ono slatko što budete osetili. U polju doma se smestio Jupiter u dobrom aspektu sa vladarom vašeg znaka, Merkurom. No, pošto je on stacionaran i sprema se da krene retrogradnim hodom, eto malo zavrzlame da ni u brakovima ne ide baš sve kao po loju. S obzirom na sve navedeno, Blizance čeka red meda, red gorčine… bilo bi čudno da sve bude baš fenomenalno, zar ne?

Mars u polju svakodnevice i vladar vašeg znaka koji ide unazad, do polovine februara bi mogli povremeno donositi onima u brakovima i dužim emotivnim vezama trzavice i razmimoilaženja. Ne izgleda mi kao da bi ovde moglo doći do nekih velikih pucanja, ali bi u svakom slučaju valjalo biti malo oprezan. Februar je sa druge strane, dobar za one koji su usamljeni, ali samo ako ste od onih Blizanaca koji vole malo fatalnosti i strasti u odnosu – ako očekujete da započnete neku „normalnu vezu“, malo je verovatno da će do toga doći.

Mart je promenljiv i nešto vam baš ne bih preporučila da se uplićete u bilo kakve šeme i šemice sa strane, pogotovo ako je partner već u nekom prethodnom periodu povremeno sumnjao u vas. Sada bi vam mogao prilično zagorčati život, a i vi biste se mogli upetljati u mrežu laži iz kojih nećete umeti da se izvučete. Ne komplikujte sebi život dodatno. Za slobodne u tom periodu savet – nije zlato baš sve što sija, a to što za nekoga mislite da je polubožansko biće, samo zbog vas poslato na ovaj svet da bi vas usrećilo… pa, verovatno nije tačno. Može se dogoditi da ostanete prilično razočarani.

03

U aprilu Mars i Saturn, oba u retrogradnom hodu u polju ozbiljnih partnerstava i braka, nagoveštavaju da bi Blizanci mogli malo više da se pozabave sređivanjem svojih bitnih odnosa, iako to tada možda neće biti najlakši zadatak. Ipak, imate dovoljno snage u tom mesecu da neke stvari rešite u svoju korist. Ako to ne uradite, maj bi mogao biti prilično naporan za vas, trpećete pritiske od strane partnera i često puta biti nesigurni šta da uradite i kako da odreagujete. Iako će Venera biti u vašem znaku, prvi deo juna bolje prespavajte, jer ništa neće ići kako treba. Ako ste slobodni, bolje se aktivirajte u drugom delu meseca, koji je povoljniji i lakši.

I za slobodne i za one u emotivnim relacijama, juli i avgust su više nego dobri, što će se samo dodatno produbiti ulaskom Jupitera u prvom delu septembra u vaše polje ljubavi. Obzirom da je tamo bio poslednji put pre dvanaest godina, verujem da jedva čekate da vidite šta će vam doneti. U tom periodu je i Venera u ovom polju, pa samo napred i juriš u nove emotivne pobede.

Izvor: Moj Astrolog