Najnovije na sajtu

Blizanci – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Bikovima, Ribama, Škorpijama Najgore ćete se slagati sa: Vagama, Vodolijama, Strelcima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Godina koja je pred predstavlja idealan period za potragu za savršenim partnerom, partnerom sa kojim biste mogli da dočekate starost. Čak i odnosi koji su bili lošiji prošle godine, ove mogu da se iskristališu i da budu bolji nego ikada. Godina će biti prava za korak unapred u vašoj vezi, a za one koji su u vezi, ovo je idealno vreme  za stupanje u brak ili proširenje porodice.

ljubavni-horoskop

Strast… održavajte je u vašoj vezi, razmislite malo o eksperimentisanju u vašem seksualnom životu, sigurno neće škoditi, samo može da vam pomogne da veza bude još bolja, da ne kažemo idealna. A onaj ko eksperimentiše, ko radi nešto novo… sigurno će uživati u tome.

Ove godine vas očekuju neki interesantni susreti sa starim poznanicima i prijateljima, susreti koji mogu da utiču na vaše veze, da li samo u kraćem periodu („ljubav“ za jedno veče) ili nešto duže, zavisi samo od vas, isto kao što zavisi da li ćete takve šanse ignorisati ili iskoristiti. Bivši prijatelji, bivši partneri… oni su ti kojih treba da se „pazite“.

Izbegavajte bilo kakve ljubave odnose sa vagama, škorpijama i vodolijama, a ako vam se pruži neka šansa sa bikovima, ribama i škorpijama – iskoristite je.

Blizanci će definitivno biti srećni u ljubavi, i osobe suprotnog pola će i te kako privlačiti tokom sledeće godine, sledeće godine koja će biti vrhunska što se ljubavi i strasti tiče. Uživajte u 2014.

Blizanci, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 komentar dana Blizanci – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

  1. Tajana Petra Tomovic

Comments are closed.