Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za januar 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za januar 2022. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za januar 2022.

Dragi Blizanci,

Merkur će 2 januara ući u znak Vodolije i pokrenućete nešto novo unutar načina vašeg poslovanja, kao što su nove metode rada. Usmerićete se i na uvećanje i proširenje vaših stručnih sposobnosti. Dobićete podršku koja vam je neophodna. Mogli biste započeti saradnju sa preduzećima iz inostranstva. Sekstil Venere i Sunca sa Neptunom će vam doneti dobar osećaj koje poteze treba da povučete kako biste uspeli da ostvarite napredak u poslovnim planovima koji su u zastoju. Počećete veštije da koristite vaše resurse i vaše stručne sposobnosti, kao i svoj autoritet. Retrogradna konjunkcije Venere sa Suncem će vam doneti uvide šta da promenite u finansijskim planovima i u vezi važnih finansijskih pitanja i transakcija, kako biste imali više dobitaka i bolji platni promet. Kvadrat Marsa sa Neptunom 11. januara prouzrokovaće nekorektne radnje prema vama od strane pojedinih poslovnih partnera i moguće su teškoće ako se bavite javnim poslom. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i dovešće do raznih nesporazuma u komunikaciji i teškoćama u primeni novih metoda rada i planova.

Konjunkcija Sunca sa Plutonom 16. januara će vam omogućiti da pokrenete projekat koji će vam uvećati zaradu i poboljšaće vašu veštinu u rukovanju novcem. Ulazak Sunca u znak Vodolije 20. januara omogućiće vam podršku od strane jedne osobe na visokom položaju. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem razjasniće vam gde ste napravili propuste u planovima i organizaciji i uspećete da to ispravite i nadoknadite kašnjenja u razvoju radnih zadataka. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i vaše napore ćete usmeriti na rešavanje važnih finansijskih pitanja i ostvarićete dobitke. Venera će krenuti direktno 29. januara i počećete da naplaćujete zaostala potraživanja. Ostvarićete stabilne pozicije.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, marketinga, ekonomije, građevinarstva i energetike.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za januar 2022.

Ako ste u vezi:

Mars koji prilazi kroz vaše polje ljubavi i braka praviće 11. januara kvadrat sa Neptunom i dovešće do nesklada i velikih napetosti između vas i voljene osobe. Vaš partner vas neće razumeti i neće se slagati sa većinom vaših stavova. Biće sklon da se sukobljava sa vama i da očekuje od vas više inicijative. Vi ćete umesto toga sve raditi po nekom svom osećaju.

Druga polovina januara vam donosi smirivanje tenzija i uspećete da se uskladite sa voljenom osobom oko zajedničkih aktivnosti. Uspećete da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva i imaćete bolji osećaj za međusobne potrebe. Pružaćete jedno drugom duboka osećanja, podršku i razumevanje. Vaš odnos će dobiti na kvalitetu i potrudićete se da bude još bolje.

Ako ste slobodni:

Tokom prve polovine januara ćete biti skloni da ulazite u avanture, da preterujete u izlascima i zabavi, a vaša osećanja će biti nestabilna. Bićete skloni da se lako zaljubite i isto tako lako razočarate. Druga polovina januara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas fizički privući i sa kojom ćete ubrzo ući u intimne odnose u čemu ćete jedno drugome odgovarati i to će bar u početku da zadovolji vaše potrebe. Vaša veza će biti slobodnog tipa ali bi mogla da se nastavi.

Stariji Blizanci će se razočarati u osobu koju su idealizovali i od koje su imali velika očekivanja. Razočaranje će vas navesti da se jedno vreme povučete u sebe. Novo poznanstvo koje će vas pokrenuti dolazi u trećoj dekadi januara.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za januar 2022.

Kvadrat između Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja i Neptuna u prvoj polovini januara donosi vam osetljivo i promenljivo zdravlje, kao i sklonost infekcijama i upalama koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Bićete skloni disbalansu hormona. Zdravlje će vam se poboljšati od 24. januara kada Mars pređe u znak Jarca. Imaćete jači imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima. To su pasulj, kukuruz, brokoli i grašak, što možete pripremati svakodnevno. Jedite integralne žitarice, kao i lanene i čia semenke koje možete koristiti i u kombinaciji s drugim jelima. Od voća jedite avokado, jabuke i suve šljive. Badem i crnu čokoladu jedite često. Od mesa uzimajte ribu i piletinu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za januar 2022.

6, 10, 15, 18, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.