Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za jul 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2021. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2021.

Dragi Blizanci,
Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa velikim preprekama u pregovorima oko novih projekata. Vaši predlozi neće naići na razumevanje druge strane i može doći do prekida pregovora na vašu štetu. Čuvajte se ogovaranja i spletki. Vaši konkurenti će biti spremniji od vas i neke vaše ideje će vam ukrasti i realizovati pre nego što vi stignete da reagujete. Kvadrat Merkura sa Neptunom će vas činiti rasejanim, nepažljivim i sklonim propustima, što će najviše biti izraženo ako se bavite kreativnim poslom ili ako imate sopstveni biznis. Merkur će ući u znak Raka 11. jula, što će vam omogućiti da se bolje organizujete na polju novca i da budete promišljeni u investicijama. Merkur će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke, pomoću kojih ćete uspeti da ostvarite napredak u karijeri. Venera će 13. jula praviti konjunkciju sa Marsom. Započećete dogovore u vezi novih oblika saradnje, a deo tih pregovora će se odvijati iza zatvorenih vrata. Pokrenućete nove trgovačke poduhvate i nove usluge.

Sunce će 15. jula praviti trigon sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za prave poteze u pravom trenutku. Uspećete da napredujete u poslu i da uvećate zaradu. Bićete izuzetno vešti u rukovođenju. Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do nedostatka sredstava u završnom delu jednog važnog projekta, zbog čega ćete imati gubitke. Sunce i Merkur u trećoj dekadi jula ulaze u znak Lava. Pokrenućete nove pregovore u vezi zabave, usluga i trgovine. Započećete novu saradnju koja će se pokazati isplativom. Mars će praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se vratiti retrogradno u znak Vodolije i doneće vam teškoće u saradnji sa inostranim partnerima i na finansijskom polju.

Nezaposleni Blizanci će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, javnosti, komunikacija, trgovine i dizajna. Biće tražena vaša stručna sprema i iskustvo u radu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2021.

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini jula će vam doneti ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja što će vas još više zbližiti sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i oko svega ćete se lako dogovarati. Prijaće vam svakodnevni razgovori o raznim temama od kojih će mnoge biti povezane sa vašim zajedničkim interesovanjima.

Venera i Mars će u trećoj dekadi jula praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do neslaganja i razilaženja oko raspodele kućnih obaveza. Bićete previše zauzeti poslovnim obavezama i to će nepovoljno uticati na vaš odnos sa partnerom. Jupiter će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i moraćete da rešavate ono što ste zapostavili u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Trigon Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini jula doneće vam poznanstvo sa osobom koja slično razmišlja kao i vi i sa kojom ćete provoditi vreme u prijatnim razgovorima o zajedničkim temama. Započećete vezu koja će biti dinamična i puna dešavanja. Sredinom meseca ćete otići na zajedničko putovanje gde ćete se dobro provesti. Krajem meseca će doći do neslaganja zbog opozicije Marsa sa Jupiterom i bićete suočeni sa međusobnim razlikama. Kompromis je neophodan.

Stariji Blizanci će početkom jula započeti slobodnu vezu sa osobom koju su upoznali kroz poslovne aktivnosti. U početku će vam veza prijati ali će krajem meseca biti jasno da kreće u ozbiljnom pravcu, što će vas navesti na preispitivanje.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2021.

Prva dekada jula vam je nepovoljna po zdravlje. Bićete podložni variranju krvnog pritiska, disajnim smetnjama, povredama i uganućima. Ako imate hronične zdravstvene tegobe, doći će do pojačanih simptoma. Preduzmite preventivne mere. Druga dekada jula vam donosi poboljšanje ali krajem meseca će opet doći do pada imuniteta i slabosti zdravlja.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži voće i povrće svakog dana. Od povrća će vam prijati paprika, spanać, pasulj, sočivo, šargarepa, celer i kelj. Uz povrće možete da pripremate heljdu, pečurke, morsku ribu i pileće belo meso. Od voća uzimajte dinju, lubenicu, breskve, kajsije, banane i sok od limuna. Prijaće vam i testenine. Izbegavajte mesne delikatese.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2021.

3, 7, 12, 19, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.