Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za maj 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2021. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2021.

Dragi Blizanci,

Venera će 3. maja praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam neophodna sredstva kao i dobar osećaj kako da ostvarite napredak u razvoju tajnih planova pomoću kojih ćete da izbijete ispred konkurencije i ostvarite bolju zaradu. Početak meseca vam nije povoljan za poslovna putovanja i trgovinu robom iz uvoza. Merkur će 4. maja ući u vaš znak gde je snažan i doneće vam lakoću u obavljanju radnih zadataka, uspeh u rukovođenju vašim obavezama, efikasnost u planiranju i organizaciji. Ako se bavite privatnim poslom, pokrenućete nove projekte koji će vam otvoriti nove mogućnosti i koji će vam se višestruko isplatiti u budućnosti. Trigon Venere sa Plutonom će poboljšati vaš platni promet i uspećete da isplatite zaostala dugovanja. Venera će 9. maja ući u vaš znak i bićete uspešni u svemu gde je vaš lični nastup važan, kao što su poslovni odnosi, prezentacije i javni nastupi. Sekstil Marsa sa Uranom će vam omogućiti neočekivane dobitke uz primenu tajnih planova. Unećete nešto novo u vaš način poslovanja, što će vam doneti bolje rezultate od onih koje ste očekivali.

Sunce će 13. maja praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam saradnju sa osobom koja je na visokom poslovnom položaju, koja će vam prućiti dragocenu pomoć u sprovođenju u delo vaših tajnih planova. Jupiter će 14. maja ući u znak Riba gde je snažan, a kako je to ujedno i vaše polje posla i karijere, obezbediće vam veliki uspeh i mogućnost za napredovanje u karijeri. Sunce će 20. maja ući u vaš znak i značajno će pojačati vaše rukovodeće sposobnosti. Dobićete više pozicije u poslu i vaš ugled će porasti. Totalno pomračenje Meseca će vam 26. maja doneti teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Izbegavajte potpisivanje novih ugovora i budite pažljivi u javnim nastupima. Nailazićete na nejasnoće. Nezaposleni Blizanci će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, trgovine, zabave, javnosti i komunikacija. Ovo je povoljan mesec da pokrenete privatni biznis ako ste u mogućnosti..

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2021.

Ako ste u vezi:

Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom u prvoj dekadi maja. Putovanje koje ste planirali sa planerom će se izjaloviti zbog uvećanih troškova ili finansijskih komplikacija, što će uneti napetost između vas dvoje. Sredinom maja će Jupiter ući u znak Riba i uspećete da ostvarite važan zajednički cilj, što će uneti sklad u vaš odnos sa voljenom osobom.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom u trećoj dekadi maja dovešće do novih napetosti u vašem odnosu sa partnerom. Voljenoj osobi ćete nametati svoje stavove i autoritet. Sebe ćete stavljati na prvo mesto i nećete obraćati dovoljno pažnje na potrebe svog partnera. Vašem partneru će nedostajati podrška sa vaše strane. Krajem meseca doći će do poboljšanja u odnosima.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam nije pogodan za ulazak u emotivnu vezu ako želite da vaša veza bude stabilna i skladna. Upoznaćete osobu koja će vas privući ali sa kojom ćete moći da imate samo prolaznu avanturu. Ako se upustite u avanturu, druga osoba će se ponašati nekorektno prema vama. Ulaskom Jupitera u znak Riba, sredinom maja, upoznaćete nekog ko će vam ponuditi tajnu vezu na šta ćete pristati jer će vam prijati intimni odnosi u toj vezi ali to će biti sve što ćete dobiti.

Stariji Blizanci će se razočarati u osobu koju će pokušati da zavedu jer će otkriti kako njihovu simpatiju interesuje samo materijalna korist sa njihove strane. Sredinom maja ući ćete u vezu sa osobom koja će prema vama biti neiskrena.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2021.

Bićete u dobroj kondiciji i vaš imunitet će biti na potrebnom nivou, što će vam doneti dobro zdravlje tokom maja. Često ćete praktikovati šetnju u prirodi kao i rekreativne vežbe. Svakodnevna psihofizička relaksacija činiće vas otpornim na stres i bićete sposobni i za veće fizičke i mentalne napore. Više nego obično ćete praktikovati neku vrstu sporta.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i bazne u osnovi. Jedite više voća kao što su nektarina, ananas, malina, kivi i mango. Pijte mineralnu vodu i sokove od povrća. Prijaće vam šargarepa, brokoli, peršun, keleraba i crni luk. Za dodatak ishrani koristite morske alge, đumbir, kombuhu, čak od maslačka, soja sos i biber.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2021.

4, 10, 15, 19, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.