Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za maj 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2022. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2022.

Dragi Blizanci,
Venera će 2. maja ući u znak Ovna i doneće vam početak plodne saradnje sa umetnicima i kreativnim osobama. Učestvovaćete u ekološkim akcijama i pojavićete se na jednom od sajmova gde ćete imati uspeha. Jupiter će 4. maja praviti sekstil sa Plutonom i omogućiće vam uspeh u razvoju aktuelnih radnih zadataka i projekata, što će poboljšati vaš platni promet i doneti vam uvećanu zaradu. Pružiće vam se mogućnost za napredak u karijeri i umećete da iskoristite šansu. Mars će praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti neočekivanu podršku za uspon na bolje pozicije od osoba i institucija od kojih to niste očekivali, a što će vas prijatno iznenaditi. Ostvarićete prednost nad konkurencijom. Merkur će krenuti retrogradno 10. maja i doneće vam nesporazume, teškoće u ostvarivanju planova i u organizovanju važnih zadataka. Nailazićete na zastoje i prepreke u pokušaju da se istaknete u svom poslu. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i otvoriće vam mogućnost za započnete saradnju sa osobama koje su uticajne i imaju veze koje će vam biti od pomoći.

Potpuno pomračenje Meseca 16. maja u znaku Škorpiona doneće vam teškoće ako se bavite finansijskim uslugama, zdravstvom ili trgovinom na malo. Mars će 17. maja praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju posla i bićete u mogućnosti da pokrenete novi projekat koji zahteva ulazak u rizik, a povezan je sa hemijskim proizvodima ili oblastima dizajna. Bićete suočeni sa zamkama konkurencije i tajnim neprijateljima koji će nastojati da kompromituju vaš ugled. Sekstil Marsa sa Plutonom u trećoj dekadi maja učiniće vas efikasnim u dobitnim finansijskim potezima. Vredno ćete raditi na poboljšanju vaše zarade. Mars će ući u znak Ovna i doneće vam odličnu saradnju sa osobama od autoriteta.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, finansija, industrije, projektovanja i programiranja. Od vas će se tražiti da budete tačni i precizni.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2022.

Ako ste u vezi:

Sekstil Jupitera sa Plutonom u prvoj dekadi maja omogućiće vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Uspećete da uvećate zajedničke finansije. Ulazak Jupitera u znak Ovna 11. maja će vam doneti značajno poboljšanje društvenog života. Često ćete izlaziti sa voljenom osobom na društvene manifestacije, priredbe, predstave i zabavu.

Merkur i Sunce će u trećoj dekadi maja praviti sekstil sa Jupiterom i motivisaće vas da sa voljenom osobom razgovarate o raznim temama, većinom zabavnog sadržaja, kao i da se bavite zajedničkim interesovanjima. Bićete od podrške jedno drugom i imaćete više inicijative za zajedničke akcije. Vašem partneru će prijati vaša pažnja i angažovanje u odnosu.

Ako ste slobodni:

Početak maja vam donosi poznanstvo sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno i koja je puna pozitivne energije i optimizma. Najviše će vam se dopasti to što će umeti da vas nasmeje i što ćete otkriti kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i tema za razgovor. Imaćete slične potrebe u vezi mesta za izlazak i zabavu, i družićete se sa sličnim tipom ljudi. U trećoj dekadi maja ćete biti dovoljno bliski da biste spontano započeli emotivnu vezu na duži rok.

Stariji Blizanci će u prvoj dekadi maja kroz poslovne aktivnosti upoznati osobu koja će ispunjavati velikim delom njihove potrebe u ljubavi i sa kojom će doći do obostrane zaljubljenosti. U trećoj dekadi maja ćete oboje biti spremni za vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2022.

Prva polovina maja vam donosi dobar imunitet, dobro zdravlje i otpornost na stresne okolnosti. Bićete u dobroj kondiciji koju ćete održavati svakodnevnim fizičkim vežbama. Potpuno pomračenje Meseca u Škorpionu će sredinom maja izazvati pad vašeg imuniteta i podložnost probavnim i crevnim tegobama. Treća dekada maja vam donosi značajno poboljšanje.

Vaša ishrana bi trebalo da bude zdrava i da uzimate uglavnom lako svarljive namirnice. Od povrća je vam prijati tikvice, brokoli, kelj, raštika, šargarepa i zelena salata. Os mesa jedite samo pileća prsa, a ribu možete jesti često. Od voća jedite jagode, jabuke, banane, urme i borovnice. Prijaće vam još ječam i heljda, morske alge, lanene semenke, cimet i E vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2022.

5, 11, 16, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.