Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za novembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za novembar 2021. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za novembar 2021.

Dragi Blizanci,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam finansijsku podršku za nastavak jednog kreativnog projekta. Ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom i bićete u mogućnosti da poboljšate vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje kursa o novim tehnologijama. Kvadrat Merkura sa Plutonom vas upozorava da se ne zadužujete i ne ulazite u velike troškove jer ćete imati teškoća na polju platnog prometa. Opozicija Sunca sa Uranom doneće vam spletke na poslu i nesuglasice sa radnim kolegama. Izbegavajte nelegalne poslove jer biste mogli da ostanete bez posla. Venera će ući u znak Jarca 5. novembra i pružiće vam se pogodnosti da poboljšate platni promet i ostvarite dobitke. Imaćete dobar osećaj za investicije, a profit možete ostvariti kroz oblast građevinarstva. Merkur će ući u znak Škorpiona i pojačaće vašu veštinu u planiranju novih usluga koje ćete ponuditi u narednom periodu i koje će vam doneti bolju zaradu i više uspeha u radu. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i suočićete se sa nedostatkom podrške u razvoju aktuelnih zadataka.

Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i donosi vam izuzetno napetu situaciju na radnom mestu. Uzrok su stalne nenajavljene i iznenadne promene i veliki pritisci od strane nadređenih, sa kojima ćete imati sukobe. S druge strane će vam trigon Merkura sa Neptunom doneti dobar osećaj kako da prevaziđete ove teškoće i kako da veštim potezima, dobrom organizacijom i uspešnim pregovorima zadržite vaše radno mesto stabilnim. Ulazak Sunca i Merkura u znak Strelca u trećoj dekadi novembra će vam otvoriti mogućnosti za uspeh na polju javnosti, ali ćete biti opterećeni rešavanjem pravnih obaveza. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo. Imaćete dobar osećaj kako da ostvarite dobitke i bolje pozicije.

Nezaposleni Blizanci će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima obrazovanja, zabave, dizajna i javnosti. Tražiće se vaša kreativnost.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za novembar 2021.

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra omogućiće vam da se sa voljenom osobom više nego obično posvetite zajedničkim interesovanjima. Jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac u svemu gde to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju i pridržavaćete se svih dogovora. Bićete u mogućnosti i da odete na prijatno zajedničko putovanje.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom sredinom meseca će vam doneti nesuglasice sa partnerom jer ćete saznati da vam je nešto prećutao. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca i vaše polje ljubavi, što će doprineti poboljšanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će vam poklanjati više pažnje i poveriće vam važne intimne stvari.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra ćete upoznati osobu sa kojom ćete moći o svemu što vas zanima da razgovarate sasvim otvoreno i iskreno. Dobićete od vaše nove simpatije razumevanje i primetićete da imate slično mišljenje o mnogim stvarima i da vas slične stvari u životu interesuju. Između vas dvoje će se pojaviti obostrane emocije. U trećoj dekadi novembra ćete imati osećaj da ste stvoreni jedno za drugo i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja ima šanse da bude duga i skladna.

Stariji Blizanci će na jednom seminaru upoznati osobu sa kojom će započeti razmenu iskustava i komunikaciju koja prevazilazi njihova očekivanja. Imaćete utisak kako ste našli vašu srodnu dušu. Do kraja meseca ćete ući u skladnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za novembar 2021.

Tokom novembra je neophodno da posvetite posebnu pažnju vašem zdravlju jer će vaš imunitet biti prilično oslabljen zbog nepovoljnih aspekata Marsa sa Saturnom i Uranom. To će vam doneti podložnost virusnim upalama, pojačanom stresu, psihosomatskim i meteoropatskim tegobama. Moguća je jača prehlada i urološke smetnje. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste organizam doveli u potrebnu ravnotežu i ojačali imunitet. Jedite više voća. Prijaće vam ananas, mango, jabuke, mandarine i kivi. Pijte sok od limuna, mineralnu vodu i biljne čajeve. Od povrća jedite grašak, brokoli, zeleno povrće i cveklu. Ribu uzimajte više puta nedeljno.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za novembar 2021.

5, 12, 16, 20, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.