Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Device! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Device koje su tek započele svoju karijeru, ili nešto novo u karijeri (novi ugovori, nova radna pozicija itd) ovaj mesec mogu da očekuju blagi boljitak u odnosu na prošli mesec, a i neke konkretnije finansijske rezultate. Oni koji su već dugo u poslovima, a i ništa nisu menjali odavno, mogu da očekuju nastavak trenda iz prošlog meseca, dakle kakav je prošli mesec bio - ovaj sigurno neće biti lošiji, biće ili sličan ili malo bolji, prvenstveno što se finansija tiče. Ovaj mesec će na ceni biti vaše verbalne sposobnosti, prilikom sklapanja nekih dogovora, ugovora, prilikom razgovora sa kolegama ili šefovima, biće jako bitno da dobro predstavite sebe, prvenstveno sebe, pa onda i to što treba da se radi. I ako nešto niste baš najbolje isplanirali, ili niste sigurni u rezultate nečega što biste hteli da radite, dajte sve od sebe da drugi ne vide to, već predstavite svoje ciljeve na najslatkorečiji mogući način i uspeh je zagrantovan. Pokušajte da sve važnije stvari obavite u prvom delu meseca dok je Venera u Biku, pošto će rezultati poslova započetih u tom periodu biti znatno bolji od onih kasnijih. Očekujte neočekivano - podršku u svojim naporima čak i od onih ljudi sa kojima ste ranije imali probleme. Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Ovaj mesec biste mogli se suočite sa nepotrebnim izlivima ljubomore od svog partnera, pa se potrudite da ne napravite ni jedan potez koji bi mogao da dovede to toga. Nebitno da li ste dama ili gospodin, ovaj mesec budite uz svog partnera, ako je moguće 00-24 i ne dajte mu ni najmanju šansu da posumnja u vašu vernost i odanost. Ukoliko dođe do takvih problema, budite razumni, staloženi i sve lepo objasnite bez svađe i nerviranja. Jupiter je u Lavu, i on će da vas čuva! Parovi koji su u stabilnim vezama ovaj mesec će uživati jedno u drugom, drugim rečima intimni odnosi će biti znatno bolji nego u prethodnom periodu, a pošto je seks jedan od najslađih začina svake veze, ovaj mesec samo možete da je učvrstite. Na porodičnom planu će biti manjih iskušenja, manjih nesuglasica, ali ništa što bi bilo važno pomena i ništa što će se pamtiti.

Ako ste usamljeni:

Strelac, Riba ili Devica bi mogle da vas zainteresuju početkom meseca. Nebitno je da li ih već poznajete ili ćete tek da ih upoznate, ali sigurno će vam se urezati u srce i provešćete par besanih noći razmišljajući o njima. Odmah da kažemo da ovaj mesec i nije baš idealan za zasnivanje neke veze, ako već upoznate nekoga, dajte sve od sebe da se ovaj mesec lepo družite, dajte toj osobi vremena da vas upozna, da vidi koji su vaši kvaliteti i da se i ona zaljubi u vas, pa onda već sledeći mesec pređite sa prijateljstva na nivo iznad, u neku lepu vezicu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Lep period je pred vama i ne očekujemo nikakve drastičnije zdravstvene probleme. Sitnije prehladice, manje upalice ili virusi to je nešto sa čim bi se mogli suočiti tokom meseca, ali ništa ne bi trebalo da bude alarmantno. Ostaje vam da radite na imunitetu, kako zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću, ali tako i korišćenjem vitamina i prirodnih preparata. Radite na povećanju izdržljivosti, kondicije, to je nešto što bi vas u budućnosti moglo sačuvati od potencijalno opasnih bolesti. Ko god da ima problema sa visokim temperaturama neka obavezno zaboravi narodnu medicinu i obrati se lekaru. Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 7, 9, 17, 25, 27,

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!