Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za decembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za decembar 2021. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za decembar 2021.

Drage Device,
Totalno pomračenje Sunca će se odigrati 4. decembra u znaku Strelca i uticaće nepovoljno na vaše poslovanje po pitanju ugovorenih rokova. Nedostajaće vam sredstva za završetak nekih projekata, pa može doći i do otkazivanja poslova ili do naplate penala za kašnjenje, a to će vam naneti štetu i gubitke. Sekstil Marsa sa Plutonom će vam omogućiti da ostvarite napredak u oblastima komunikacija, saobraćaja, trgovine, zabave i dizajna. Kvadrat Merkura sa Neptunom izazvaće nejasnoće i neslaganja sa poslovnim partnerima i doneće vam probleme u saradnji sa javnim institucijama i pravnim subjektima. Sekstil Merkura sa Jupiterom će vas činiti bolje organizovanim na polju usluga. Privući ćete nove korisnike i uvećati zaradu. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur u znak Jarca. Usmerićete sve vaše napore i sredstva u dovršavanje onoga što bude moguće dovršiti u predviđenom roku i tako ćete nadoknaditi bar deo štete koju ste pretrpeli zbog prethodnih zakašnjenja. Počećete da planirate nove projekte na polju zabave i dizajna. Bićete uspešni u prosveti.

Venera će krenuti retrogradno 19. decembra, što će vas usporiti u razvoju svega što je vezano za oblasti zabave i dizajna. Ono što ste započeli na tim poljima moraćete da odložite ili da nešto menjate u projektima. Trigon Merkura sa Uranom doneće vam neočekivano povoljan kontakt sa inostranim stručnjacima koji će vam pružiti podršku u razvoju jedne ideje, posebno ako se bavite inženjeringom ili IT industrijom. Kvadrat Saturna sa Uranom 24. decembra dovešće do iznenadnih zastoja ako se bavite uslugama transporta i međunarodnom trgovinom. Nailazićete i na teškoće u odnosima na poslu. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba i otvoriće vam mogućnosti za nova i profitabilna poslovna partnerstva i saradnju.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, ugostiteljstva, saobraćaja, komunikacija i usluga.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za decembar 2021.

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće nesuglasice između vas i voljene osobe zbog nejasnoća u komunikaciji. Bićete skloni da neke činjenice skrivate ili prećutkujete. Na sreću, više će biti reč o sitnicama, pa ćete uspeti da vratite poljuljano poverenje zahvaljujući sekstilu Merkura sa Jupiterom i iskrenom razgovoru.

Imaćete više vremena za zajedničku zabavu od 13. decembra kada Merkur bude ušao u znak Jarca. Vaši predlozi će se dopadati vašem partneru. Trigon Merkura sa Uranom doneće vam mogućnost da nekuda zajedno otputujete i provedete novogodišnje praznike, što će uneti više stabilnosti između vas dvoje. Očekuje vas mnogo zabave na kraju meseca.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra će vam doneti poznanstvo sa više različitih osoba. Bićete neodlučni i nesigurni sa kim da pokušate da se zbližite jer će svakom nešto nedostajati da bi ste bili u potpunosti zainteresovani. Konjunkcija Venere sa Plutonom doneće vam upravo ono što vam treba, a to je neko ko će vas magnetski privući i s kim ćete imati uzbudljive intimne odnose. To je neko ko će umeti da vas pokrene i da vas zabavi. Do kraja meseca ćete uči u ozbiljnu vezu.

Starije Device će na jednoj zabavi upoznati osobu koja će im na prvi pogled delovati kao srodna duša i koja će u njima probuditi strasti. Nakon toga ćete sresti bivšu ljubav i poželećete da obnovite vezu. Očekuje vas uzbudljiv mesec.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za decembar 2021.

Prva polovina decembra donosi vam uglavnom dobro zdravlje. Bićete često u pokretu i prijaće vam da praktikujete šetnje i rekreativne aktivnosti na mestima gde je čist vazduh. U trećoj dekadi decembra će Saturn praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti podložnim stresu i psihosomatskim smetnjama. Moguće su i reumatske tegobe. Potrebno vam je više odmora.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u svom sastavu imaju antioksidanse. Od povrća jedite cveklu, patlidžan, šargarepu, krompir, kiseli kupus, beli luk, spanać i brokoli. Od voća jedite suvo grožđe i šljive, jabuke, banane, kivi, crveni grejpfrut i pomorandže. Tofu sir sa integralnim hlebom uzimajte za doručak. Izbegavajte crveno meso. Pijte zeleni čaj.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za decembar 2021.

2, 6, 11, 15, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.