Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za februar 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za februar 2022. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za februar 2022.

Drage Device,
Merkur će krenuti direktno 4. februara i počećete polako da rešavate zastoje koje ste imali u kreativnom radu jer ste bili u manjku sa plodnim idejama i u nedostatku inspiracije. Sada ćete da nadoknadite izgubljeno vreme i bićete bolje organizovani. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom i zabavom. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam doneti porast popularnosti u odnosima sa javnošću, nadređeni će vam pokloniti više poverenja, a bićete i u mogućnosti da lako rešavate sve administrativne i pravne obaveze i obezbedite sa lakoćom neophodnu dokumentaciju za aktuelne radne zadatke. Poboljšaćete odnose sa poslovnim partnerima. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i bićete u mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji bi trebao da vam donese sigurnu zaradu na dugoročnom planu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i uslugama. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivano povoljne uslove za dobijanje stručne i finansijske podrške, za uvećanje vaših radnih veština, kao i za saradnju sa inostranim partnerom.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i započećete da planirate i organizujete uvođenje novih usluga. Ako ste privatnik, zaposlićete nove radnike koji poseduju stručne veštine koje odgovaraju najnovijim radnim tehnologijama. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom 16. februara i doneće vam mogućnost pokretanja projekta koji zahteva kreativne sposobnosti, a imaćete uspeha i u oblastima dizajna. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti dobitke kroz međunarodnu trgovinu, transport, turizam i IT oblasti. Sklopićete unosne ugovore i plodna partnerstva. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom će vam doneti u trećoj dekadi meseca dobar osećaj za potrebe javnosti i klijenata.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, ekonomije, inženjeringa, zdravstva i usluga.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za februar 2022.

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom 4. februara uneće više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da unesete više zabave i izlazaka na mesta gde se možete dobro provesti. Umećete da voljenu osobu pokrenete na zajedničke aktivnosti i da je činite nasmejanom, zadovoljnom i ispunjenom srećom. Ispunićete partneru obećanje koje ste ranije dali.

Jupiter će praviti sekstil sa Uranom u drugoj polovini februara, što će vama i vašem partneru doneti neočekivano povoljnu mogućnost da otputujete u inostranstvo turistički ili na zimovanje i dobro se provedete. Uživaćete u otkrivanju novih zajedničkih interesovanja. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom uneće u vašu vezu mnogo emotivne topline i podsticaja.

Ako ste slobodni:

Početkom februara ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi strasti, a ubrzo će se pojaviti obostrana zaljubljenost. Viđaćete se često i otkrićete kako imate isti ukus za zabavu i slične potrebe u ljubavi. U drugoj polovini februara ćete otkriti i kako vas slične stvari u životu interesuju i sve više ćete se oduševljavati novim i novim saznanjima jedno o drugom. U trećoj dekadi meseca ćete spontano započeti emotivnu vezu koja će biti puna dubokih i iskrenih osećanja.

Starije Device će upoznati osobu koja će ih u svemu dobro razumeti i koja će znati kako da ih pokrene na akciju i čini optimistički raspoloženim. Nećete moći da odolite šarmu vaše nove simpatije i do kraja meseca ćete ući u novu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za februar 2022.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom u vašem polju zdravlja na početku februara će vas navesti da obavite neophodne sistematske preglede i da potražite novi metod za održavanje vašeg zdravlja u stabilnom stanju. Potražićete i nove metode za poboljšanje zdravlja i ublažavanje postojećih hroničnih tegoba. Tegobe su moguće sa zglobovima i krvim pritiskom.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje spadaju pod zdravu hranu. Potrebno je da jedete više žitarica kao što su pšenične klice, ovsene i ražene pahuljice, raženi hleb i integralni pirinač. Prijaće vam orasi, badem suncokretove semenke. Od povrća jedite kiseli kupus, brokoli, grašak i pasulj. Od voća jedite suvo grožđe, jabuke i banane. Ribu jedite često.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za februar 2022.

5, 12, 17, 21, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.