Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za jun 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2022. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2022.

Drage Device,
Merkur će krenuti direktno 3. juna i uspećete da konačno dobijete podršku koju ste duže vreme očekivali, a koja se odnosi na finansiranje jednog projekta koji vam je važan za posao i karijeru. Nakon toga ćete početi deo po deo da ostvarujete prioritetne ciljeve koji su u prethodnom periodu bili blokirani ili su se vrlo sporo odvijali. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna i prouzrokovaće teškoće na polju usluga, dok će atmosfera na vašem radnom mestu biti na neki način teška i nailazićete na zatvorene odnose sa kolegama. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vam doneti uspeh u poslovima vezanim za prosvetu, zabavu, dizajn i inženjerske poduhvate. Uspećete i da dovršite nešto važno, što će vam doneti dobitke. Merkur će ući u znak Blizanaca 13. juna i kako je ovde snažan, a još će biti i u vašem polju posla, to će vam omogućiti da se dobro organizujete i započnete sa realizacijom planova koji vam mogu doneti uspon u karijeri. Sunce će 16. juna praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam napredak u razvoju velikih projekata iz oblasti inženjeringa.

Kvadrat Sunca sa Neptunom vas upozorava da budete pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima, jer ćete se suočavati sa nejasnoćama i pokušajem manipulacija. Sekstil Merkura sa Jupiterom 20. juna će vas činiti sposobnim za mudre i proračunate finansijske poteze koji će vam doneti dobitke i veći obrt novca. Sunce će 21. juna ući u znak Raka, što će vam omogućiti da preuzmete vodeću ulogu u timskom radi u koordinaciji zajedničkih poslova. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca i vaše polje posla, što će pozitivno uticati na vaše poslovne odnose, a doneće vam i dobar osećaj za forme i kreativne poteze u obavljanju radnih zadataka. Uspećete da poboljšate zaradu kroz polje usluga i kroz velike projekte.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, dizajna, menadžmenta i trgovine. Tražiće se vaše organizacione veštine.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2022.

Ako ste u vezi:

Prva polovina juna će vam proteći u mirnoj i skladnoj atmosferi, ali ćete imati malo dinamike. To će vam u jednu ruku prijati, jer ćete moći da se bavite svojim interesovanjima, a da vaš partner nema na to zamerke i ne traži mnogo pažnje. Zajedničko vreme ćete koristiti da razgovarate kako da vaš odnos poboljšate i prevaziđete ono u čemu se ne razumete.

Sekstil Merkura sa Jupiterom u trećoj dekadi juna će vam omogućiti da postignete značajan napredak u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i da poboljšate komunikaciju. Kvadrat Sunca sa Jupiterom na kraju meseca izazvaće neslaganje sa partnerom oko zajedničkih izlazaka. S druge strane, sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam emotivni sklad i radost.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna vam donosi povremene izlaske sa prijateljima ali će izostati nova poznanstva jer vam niko neće privući pažnju i zainteresovati vas u dovoljnoj meri. Tek sredinom juna ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim originalnim stilom oblačenja i koja će vam prići otvoreno sa jasnim namerama, bez uvijanja. Prihvatićete flert i počećete da se intenzivno viđate. U trećoj dekadi juna ćete uživati jedno u drugom i bićete spremni da se otvorite za emotivnu vezu.

Starije Device će preko zajendičkog prijatelja upoznati osobu koja će im se dopasti na prvi pogled, a koja će odmah otvoreno nastupiti i pokazati svoje kvalitete. Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete se bliže upoznati i postati bliski.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2022.

Saturn koji prolazi kroz vaše polje zdravlja krenuće na početku juna retrogradno, što će u izvesnoj meri oslabiti vaš imunitet, ali neće izazvati ozbiljne zdravstvene smetnje. Bićete podložni povremenom umoru, posebno kada se budu dešavale nagle promene vremenskih prilika i bićete osetljiviji na stres. Potrebno je da se više krećete i redovno odmarate.

Vaša ishrana treba da uključuje namirnice koje sadrže ugljene hidrate. Jedite junetinu i pileća prsa. Od ribe pripremajte skušu, tunu i šarana. Za doručak jedite jaja, kačkavalj, pršutu i mladi luk. Od povrća jedite cveklu, krompir, sočivo, pasulj, soju i leblebiju. Od voća jedite avokado, nar i sušeno voće. Prijaće vam orah, masline i kikiriki, kao i testenine i proja.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2022.

2, 6, 14, 18, 21

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.