Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za maj 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2021. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2021.

Drage Device,

Venera će na početku maja praviti trigon sa Neptunom i doprineće poboljšanju vaših partnerskih odnosa, doneće vam više uspeha u javnim poslovima i dobar osećaj koje ugovore bi bilo dobro da potpišete jer će vam doneti dobitke. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan, a kako se radi u isto vreme o vašem polju posla i karijere, biće podstaknute vaše komunikativne i organizacione veštine. Pokrenućete nove projekte i pristupiti planiranju budućih radnih zadataka i onih poslovnih poteza koji bi mogli da vam donesu napredak u karijeri. Bićete u svemu vešti i efikasni. Venera će ući 9. maja u znak Blizanaca, što će dodatno pojačati vaš osećaj za povlačenje dobitnih poslovnih poteza u pravo vreme. Pokazaćete više osećajnosti i korektnosti prema osobama koje budete sretali u poslu. Uspeh vas očekuje u svemu što je vezano za dizajn, usluge lepote i trgovinu kozmetičkim preparatima. Mars će 12. maja praviti trigon sa Uranom, što će poboljšati vašu saradnju sa inostranim partnerima i doneti vam uspeh u oblastima IT industrije, prosvete, transporta i mehanike.

Jupiter će 14. maja ući u znak Riba gde je snažan i doneće vam uspeh na polju javnosti, ekonomije i prava. Ostvarićete nova i obostrano korisna poslovna partnerstva, a vaša popularnost u javnosti će biti u porastu. Sunce će 20. maja ući u znak Blizanaca i vaš autoritet će početi više da se poštuje i uvažava među vašim saradnicima i podređenima. Pokazaćete da ste sposobni da odgovorite na izazove, donosite važne odluke i rukovodite. Moguće je unapređenje. Totalno pomračenje Meseca 26. maja doneće vam zastoje u završnoj fazi važnih poslova i moraćete da pomerate i odlažete neke rokove, što može da vam nanese gubitke. Merkur krajem maja kreće retrogradno i biće vam neophodna reorganizacija . Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, komunikacija, dizajna, usluga i menadžmenta. Vaša efikasnost i snalažljivost će biti traženi u poslu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2021.

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkur i Venere sa Jupiterom u prvoj dekadi maja dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom u vezi zajedničkih planova. Jedno putovanje koje ste planirali ćete odložiti jer nećete moći da se organizujete, a to će dovesti do prepirke. Bićete skloni da se nekorektno odnosite prema emotivnom partneru, što će dovesti do udaljavanja i razočaranja.

Ulaskom Jupitera u znak Riba i vaše polje ljubavi i braka 14. maja, vaš odnos sa voljenom osobom će se poboljšati i uspećete da rešite protekle nesuglasice. Vaš emotivni odnos će početi da se odvija skladnije u odnosu na protekli period i uspećete da ostvarite veliku bliskost. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja, podršku, razumevanje i poverenje.

Ako ste slobodni:

Prva polovina maja vam donosi više zabave i druženja ali ne i poznanstvo sa osobom sa kojom biste mogli da se složite i koja bi vas privukla. Osobe koje će vam prilaziti delovaće vam dosadno i prazno. Sredinom maja ćete upoznati nekog ko će za vas biti pravo osveženje i ko će vas neodoljivo privući svojim šarmom, optimizmom, životnom energijom, načinom komunikacije i ko će umeti da vam priđe na pravi način. Otkrićete mnoga zajednička interesovanja i ubrzo započeti vezu .

Nešto starije Device će od sredine maja imati veliku sreću u ljubavi jer će upoznati osobu sa kojom će im se dogoditi ljubav na prvi pogled i koja će velikim delom ispunjavati njihove potrebe u ljubavi. Započećete dugu i skladnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2021.

Prva polovina maja vam donosi pad imuniteta i sklonost disajnim smetnjama, posebno ako ste alergični na polen i cvetanje. U tom slučaju je najbolje da uzmete nešto za ublažavanje alergija. Izbegavajte preterane fizičke napore jer će vam biti osetljiva leđa, posebno vratni deo, kao i zglobovi. U drugoj polovini maja ćete se bolje osećati i više kretati.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste uspostavili potrebnu ravnotežu u organizmu i ojačali imunitet. Jedite više voća, posebno mandarine, maline i ananas. Pijte više tečnosti. Najviše će vam prijati sveže ceđeni sokovi od voća i povrća. Umanjite unos životinjskih namirnica. Uzimajte magnezijum, đumbir i kombuhu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2021.

7, 12, 18, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.