Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za maj 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2022. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2022.

Drage Device,
Venera će 2. maja ući u znak Ovna gde je u izgonu i slaba, što će prouzrokovati teškoće u platnom prometu. Izbegavajte da se zadužujete. Jupiter će 4. maja praviti sekstil sa Plutonom i doneće vam mogućnost da započnete partnerstvo sa investitorom koji će vam pomoći u razvoju projekta koji ste nedavno pokrenuli, a koji uključuje više oblasti, kao što su dizajn, zabava, izrada aplikacija i igrica. Povezaćete se sa distributerima koji bi vam pomogli u prodaji projekta kada bude završen. Sekstil Merkura i Venere će vam doneti bolji obrt novca i uspešne dogovore sa saradnicima. Merkur će krenuti retrogradno 10. maja u vašem polju posla i karijere, što će vas usporiti u daljem radu. Nailazićete na zastoje, nesporazume, kašnjenja u isporukama važnih narudžbi i odlaganja pojedinih rokova. Najviše teškoće ćete imati da organizujete veliki obim aktuelnih radnih zadataka. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna, što će vam otvoriti mogućnost da efikasnije naplaćujete vaša potraživanja i da vaš obrt novca bude veći nego što je bio ranije. Imaćete dobar osećaj za investiranje.

Potpuno pomračenje Meseca u Škorpionu 18. maja izazvaće velike teškoće u aktuelnim pregovorima oko novih poslova, koji bi zbog toga mogli da se prekinu. Ako se bavite saobraćajem i logistikom mogući su gubici. Konjunkcija Marsa sa Neptunom doneće vam ulazak u poslovno partnerstvo koje se može pokazati značajno i isplativo ali je važno da budete pažljivi jer mogu da iskrsnu problemi koji bi mogli da dovedu do prekida partnerstva i gubitaka. Treća dekada maja vam donosi mogućnost napredovanja u karijeri i zauzimanja boljih pozicija. Sunce će ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i vaš autoritet će početi da se poštuje. Sekstil Sunca sa Jupiterom će vam doneti ostvarenje važnih planova i sigurne dobitke.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, obezbeđenje, zdravstva, ekonomije i menadžmenta.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2022.

Ako ste u vezi:

Sekstil Jupitera sa Plutonom na početku maja činiće vas spremnim da se prilagodite potrebama voljene osobe i da pružite podršku tamo gde se to pokaže potrebno. Sekstil Marsa sa Uranom će vam pružiti mogućnosti da otputujete zajedno na mesto gde ćete uživati u dobrom provodu. Ulazak Jupitera u znak Ovna doneće vam poboljšanje zajedničkih finansija.

Konjunkcija Marsa sa Neptunom u vašem polju ljubavi i braka u drugoj polovini maja učiniće da budete skloni idealizovanju pojedinih osobina voljene osobe i prevelikim očekivanjima u vezi zajedničkih ciljeva na kojima ste počeli da radite. Ako se prepustite sanjarenju, doživećete razočaranja. Sekstil Marsa sa Plutonom će poboljšati vašu strastvenost.

Ako ste slobodni:

Sekstil Jupitera sa Plutonom na početku maja doneće vam susret sa osobom koja će potpuno zaokupiti vašu pažnju i koja će vam već pri prvom susretu dati posredno do znanja da joj se dopadate. Otkrićete kako oboje volite slične vrste zabave i česte izlaske, putovanja i avanture. U drugoj polovini maja ćete ući u intimne odnose koji će biti intenzivni zahvaljujući konjunkciji Marsa sa Neptunom. Vaš odnos može da potraje kao uzbudljiva avantura ali će svakako biti ispunjen skladom.

Starije Device će prepustiti inicijativu osobi koju su nedavno upoznale i sa kojom su počele da se viđaju na prijateljskoj osnovi. Ubrzo će se tu pokazati osećanja koja su više od prijateljstva. To će vam biti jasan signal da možete ući u vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2022.

Prva polovina maja će vam priteći u dobrom zdravlju. Potrebno je da se više krećete i da izbegavate preterane napore ali isto tako i preteranu pasivnost. U drugoj polovini maja kvadrat Sunca sa Saturnom će dovesti do smetnji sa krvnim pritiskom i bolova u leđima. Prijaće vam masaža, odlazak u banju ili bavljenje rekreativnim vežbama, uz šetnju u prirodi.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice bogate proteinima. Svakog dana možete da koristite jaja, pirinač, soju i mleko u ishrani. Od mesa jedite piletinu i govedinu, a ribu spremajte bar dva puta nedeljno. Od povrća jedite grašak, spanać, brokoli i krompir. Od voća jedite jagode, jabuke, ananas, urme i suvo grožđe. Uzimajte C vitamin i magnezijum.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2022.

2, 8, 13, 17, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.