Najnovije na sajtu

Jarac – godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2021. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za 2021.

Dragi Jarčevi,
Nova 2021. Godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i gde će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Ovo vas upozorava da izbegavate ulaske u rizične investicije jer ćete biti skloni da to nepromišljeno učinite, neočekivano i poneseni trenutkom, ali vam, to lako može naneti ozbiljne gubitke. Nije preporučljivo da započinjete nove velike poslove. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i još više će vas provocirati da pokrenete rizične poslove koji zahtevaju velike investicije. U februaru će Venera koja vlada vašom poljem posla praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam mogućnost da investirate u oblasti koje će vam doneti sigurnu zaradu i dobitke. Najviše će vam se isplatiti investicije u IT sektor i elektrotehničku industriju. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti teškoće, nepredviđene i uvećane troškove na polju prosvete, zabave, ugostiteljstva i dizajna. Kreativni projekti će se naći u zastoju ili se neće isplatiti. Tokom marta i aprila imaćete povoljan period za započinjanje novih projekata.

Jupiter će ući u znak Riba sredinom maja i zadržaće se tamo privremeno, što će vam doneti uspeh u pregovorima oko novih poslova, a dobitke ćete ostvariti kroz oblasti trgovine i komunikacija. Solarna eklipsa u Blizancima sredinom juna vam donosi teškoće i zastoje na polju sluga. Krajem juna i početkom jula Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, kada nikako ne bi valjalo da ulazite u rizične investicije i transakcije. Doći će do zastoja u prometu novca. Izbegavajte da se zadužujete. Od avgusta do sredine novembra pokrenućete isplativa poslovna partnerstva i ostvariti uspeh u javnosti. U decembru će Venera krenuti retrogradno u vašem znaku i pokrenućete privatni biznis koji ste duže odlagali.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, zdravstva, u javnom, pravnom i IT sektoru i u trgovini. Povoljni meseci za zaposlenje su vam mart, maj, avgust i oktobar.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za 2021.

Ako ste u vezi:

Početak nove godine donosi vam neslaganja oko ulaganja zajedničkog novca. Bićete tvrdoglavi i nećete hteti da popustite. Slične nesuglasice koje će osim finansijskih pitanja uključivati vaše potrebe za zabavom i druženjem, kada nećete moći da se dogovorite oko zajedničkih izlazaka i izbora zabavnih aktivnosti, imaćete tokom juna, jula, novembra i decembra.

Prolećni period će vam biti naklonjen za skladne intimne trenutke, zajedničke izlete vikendom, susrete sa prijateljima i rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, što će prijati i vama i voljenoj osobi. Avgust, septembar i oktobar ćete iskoristiti da u vašu vezu unesete nešto novo što će pojačati bliskost sa partnerom. Jedno drugom ćete pružati podršku i iskrena osećanja.
Ako ste slobodni:

Početak nove godine donosi vam susret sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će u vama probuditi strasti ali vaša relativno kratka veza neće otići dalje od toga. Još jednu avanturu punu strasti ali i ljubomore i čestih nesuglasica imaćete sredinom godine. Od oktobra do kraja godine vas očekuje mirniji period i poznanstvo sa osobom koja će u vaš život uneti emotivnu toplinu i koja će na vas delovati inspirativno. Započećete skladnu vezu koja će biti ozbiljna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će znati šta žele u ljubavi i biće istrajni dok ne ostvare svoje želje. Duže ćete tragati za svojom lepšom polovinom i upoznaćete je sredinom avgusta. Biće to ljubav na prvi pogled. Do kraja godine započećete zajednički život.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za 2021.

Tokom februara, juna i oktobra vaša vitalnost će biti slaba i bićete podložni zdravstvenim smetnjama kao što su stres, artritis, disajne smetnje, osetljivo grlo i krajnici i probavne smetnje. Preporučuje vam se da se više odmarate i da praktikujete zdravu ishranu. Tokom avgusta i septembra bićete na vrhuncu vitalnosti. Praktikujte fizičke vežbe.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u svojoj osnovi bazne, kako biste umanjili kiselost vašeg organizma i postigli bolju ravnotežu i stabilnost. Uvrstite u vašu redovnu ishranu ovsene pahuljice, suvo grožđe, cimet, sočivo, celer, šargarepu i peršunov list. Umanjite unos kafe, alkoholnih pića i mesnih delikatesa. Pijte više vode.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za 2021.

8, 12, 15, 17, 23