Najnovije na sajtu

Jarac – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Bikovima, Vagama i Ribama Najgore ćete se slagati sa: Rakovima, Devicama i Jarčevima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Odmah da vam skrenemo pažnju da biste trebali da sluđate savete koje vam daju vaši partneri, nevezano da li su saveti u vezi vaše veze ili vašeg posla, hobija, načina života... Poenta je da ne treba da ignorišete partnere i njihove dobronamerne savet, makar oni bili i pogrešni, važno je da vaši partneri osete da su bitan deo vašeg života, i da neke odluke donosite zajedno.

ljubavni-horoskop

Ova godina će vam doneti možda do sada neočekivane situacije, kada ćete jednostavno uhvatiti sebe kako pokušavate da šarmirate neke ljude, a samim tim ove godine oni koji su u vezama mogu da se nađu u situacijama zabave za jednu noć ili jednog kraćeg perioda. Pazite se tih izleta, mogu da budu jako lepi, ali možete i da uništite postojeće veze… Dakle, biće dosta prilika za flertovanja, na vama je da odlučite da li ulazite u takve šanse ili ne.

Oni koji ne budu ni razmišljali o trećim osobama u svom životu lako će pregurati ovu divnu godinu, dok oni koji upadnu u ljubavni trougao rizikuju da naškode svojoj vezi…

Jarčevi koji su trenutno sami tokom sledeće godine imaće nekoliko šansi za pronalaženje ljubavi, prvenstveno sa bikovima, vagama i ribama, i ako uđu u takve veze moguća je lepa budućnost, dok oni koji „smuvaju“ raka, devicu ili jarca mogu samo da se nadaju da će 2015. biti bolja.

Godina puna iznenađenja, godina u kojoj će kompromisi biti i te kako na ceni, na vama je kako ćete da je provedete i završite. Posebno obratite pažnju sredinom godine, tada ćete doneti važnu ljubavnu odluku (mala pomoć: treća osoba će se najverovatnije pojaviti tada).

Jarčevi, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!