Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za jul 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jul 2021. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jul 2021.

Dragi Jarčevi,

Mars i Venera će u prvoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa zastojima i ozbiljnim teškoćama na polju finansija i u platnom prometu. Moglo bi da dođe i do privremene blokade sredstava na vašem računu, posebno ako se zaduženi na više strana i ako kasnije sa vašim obavezama. Isto tako će kasniti uplate na vaš račun. Zbog svega ovoga bićete skloni ishitrenim potezima i ulasku u rizične investicije i zaduženja. To bi vam moglo lako naneti još veće probleme i gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite zabavom, ugostiteljstvom, dizajnom i idejnim rešenjima. Nailazićete na teškoće i u pregovorima oko uvođenja novih usluga. Merkur će ući u znak Raka 11. jula i praviće trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da započnete pregovore o novim poslovnim partnerstvima. Ostvarićete uspeh u javnosti i nastavićete važne pregovore koje ćete uspešno okončati. Venera i Mars će biti u konjunkciji 13. jula i uspećete da izađete iz finansijskih teškoća. Pokrenućete nove izvore finansiranja, naplatiti potraživanja i rešiti zaostala dugovanja.

Venera će 22. jula ući u znak Device i praviće opoziciju sa Jupiterom. Nailazićete na razilaske u interesima u odnosu sa jednim partnerom iz inostranstva. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite turizmom ili transportom robe i putnika, kao i ako se bavite saobraćajem i međunarodnom trgovinom. Sunce i Merkur će ući u znak Lava u trećoj dekadi jula i doneće vam nove kanale za promet novca. Poboljšaćete vašu finansijsku situaciju veštim potezima. Mars će krajem meseca praviti opoziciju sa Jupiterom koji će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što će prouzrokovati novu ozbiljnu finansijsku krizu i naneti vam gubitke. Ulazak Marsa u znak Device 29. jula će vas motivisati da obezbedite sebi nove vidove podrške u radu.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima prava, ekonomije, administracije, usluga i inženjeringa. Imaćete uspeha i u nalaženju sezonskih poslova.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2021.

Ako ste u vezi:

Sunce koje prolazi kroz vaše polje ljubavi praviće u prvoj polovini jula sekstil sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, što će biti kvalitetno osveženje za vašu vezu i omogućiti vam više zajedničke zabave. Očekuju vas i nova iskustva u ljubavi, što će prijati i vama i vašem partneru. Pokazaćete više inicijative.

Sunce će u drugoj dekadi jula praviti trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom. S jedne strane ćete se dobro razumeti sa partnerom, vodićete iskrene razgovore o svemu i imaćete dobar osećaj za partnerove potrebe, ali se sa druge strane nećete moći složiti oko pojedinih stvari, što će zahtevati kompromis. Bićete složni oko novih zajedničkih planova i predloga.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete nekog novog u prvoj dekadi jula ko će biti originalan u svom nastupu, pun ideja, praktičan, pun ideja i inicijative. Umeće da vas pokrene i motiviše i imaće dobar osećaj za ono što vama najviše treba u emotivnoj vezi. Počećete da se viđate i izlazite i uživaćete u zabavi i lepim zajedničkim trenucima. Ubrzo ćete ući i u skladne intimne odnose, a odmah zatim i u vezu koja će se pokazati skladnom, mada će u nekim stvarima biti potrebno prilagođavanje.

Nešto stariji Jarčevi će na zabavi kod jednog prijatelja upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući i sa kojom će uživati u zajedničkim interesovanjima i razgovorima. Ubrzo ćete spontano ući u vezu i oboje ćete biti zadovoljni.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2021.

Prva dekada jula vam donosi podložnost disajnim i probavnim smetnjama, kao i lošu cirkulaciju. Izbegavajte da preterujete u životnim zadovoljstvima i više se odmarajte. Od druge dekade jula će vam zdravlje biti bolje zahvaljujući trigonu Merkura sa Jupiterom. Izbegavajte zagađen gradski vazduh. Prijala bi vam planinska i morska klima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje vašem organizmu omogućuju da uvek bude u top formi i koje su lako svarljive. Za doručak jedite integralne žitarice sa voćnim jogurtom. Od povrća će vam prijati brokoli, spanać i pasulj. Jedite često ribu i to sardine, losos i pastrmku. Od voća borovnice, lubenice i sok od limuna. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jul 2021.

3, 5, 13, 17, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.