Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za jun 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2021. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2021.

Dragi Jarčevi,
Venera će 2 juna ući u znak Raka i otvoriće vam mogućnosti za započinjanje novog poslovnog partnerstva, sklapanje novog i korisnog ugovora, a donosi vam i više popularnosti u javnosti. Poboljšaćete svoj pristup klijentima i imaćete uspeh u oblastima prava ili ako se bavite ljudskim resursima. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti stabilnu zaradu kroz usluge podrške korisnicima ili kroz servise koji se bave raznim finansijskim uslugama. Venera će praviti trigon sa Jupiterom i dovešće do velikog napretka u pregovorima oko novih poslova koje želite da pokrenete, tako da ćete uspeti sve važno da dogovorite, da sklopite nove sporazume i da započnete sa pripremama za pokretanje planiranih projekata. Kvadrat Merkura sa Neptunom vas upozorava da u važnim dogovorima nikome ne verujete na reč, već da sve pravno potvrdite potpisom, jer se mogu dogoditi pokušaji prevare. Mars će 10. juna praviti opoziciju sa Plutonom, što će dovesti do razilaska u interesima sa jednim poslovnim partnerom, što može izazvati razlaz. Pokušajte da postignete kompromis.

Pomračenje Sunca će se dogoditi 10. juna u Blizancima i izazvaće teškoće na polju usluga. Vaši odnosi na radnom mestu će biti neskladni. Neki planovi će vam propasti i možete se naći na gubitku. Mars će 11. juna ući u znak Lava i usmeriće vas na rešavanje finansijskih obaveza. Bićete ishitreni, pa izbegavajte preterane troškove. Saturn će 15 juna praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da po svaku cenu izbegavate upuštanje u rizične investicije. Bićete skloni rizicima, što vam može naneti ozbiljne gubitke i probleme u poslu. Merkur će krenuti direktno 22 juna i počećete polako da rešavate probleme na koje ste nailazili na polju usluga i u odnosima sa kolegama. Ostvarićete dobitke i napredak u pregovorima.

Nezaposleni Jarčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna, menadžmenta i u medijima.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2021.

Ako ste u vezi:

Prva polovima juna vam donosi prijatne razgovore sa partnerom o zajedničkim planovima, a razgovaraćete i o raznim zabavnim temama. Oko svega ćete se dobro razumeti i držaćete se planova i dogovora, što će doprineti boljoj organizaciji vašeg zajedničkog života. Zbog opozicije Marsa sa Plutonom mogući su suprotni stavovi koji će zahtevati kompromis.

Druga polovina juna vam donosi skladne romantične i intimne trenutke sa voljenom osobom zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za potrebe i želje vašeg partnera. Krajem meseca će opozicija Venera sa Plutonom izazivati ljubomoru i negativna osećanja. Zbog toga će biti neophodno da rešavate sve što ste skrivali u svojim osećanjima.

Ako ste slobodni:

Jun će vam biti vrlo dinamičan mesec na polju ljubavi. Na početku meseca ćete upoznati osobu koja će vam delovati kao srodna duša i koja će vas privući svojom inteligencijom, emotivnom otvorenošću i dobrim osećajem za vas i vaše potrebe u ljubavi. U nekim stvarima ćete imati sasvim suprotna mišljenja i stavove, što će vam otežavati da se međusobno uskladite. Imaćete lepe zajedničke trenutke i ući ćete u intimne odnose, ali će se pojaviti posesivnost i prejake strasti.

Nešto stariji Jarčevi će od početka juna imati vrlo bliske odnose sa osobom koju su nedavno upoznali. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, bićete zaljubljeni i na korak do početka veze. Krajem juna će se nešto iskomplikovati.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2021.

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi juna doneće vam sklonost disajnim smetnjama u vidu alergijske kijavice. Moguća je i otežana cirkulacija. Pomračenje Sunca u vašem polju zdravlja dovešće do ozbiljnog pada vašeg imuniteta, izloženosti stresu i psihosomatskim smetnjama. Druga polovina juna vam donosi poboljšanje. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako biste ojačali imunitet i doveli organizam u potrebnu ravnotežu. Jedite više voća, posebno nektarine, maline, ananas, jabuke, kajsije i kupine. Od povrća će vam prijati grašak, brokoli, keleraba i kukuruz. Meso i ribu jedite umereno. Pijte sok od limuna i mineralnu vodu sa magnezijumom.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2021.

5, 9, 14, 18, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.