Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za oktobar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za oktobar 2021. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za oktobar 2021.

Dragi Jarčevi,
Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće teškoće u odnosima sa saradnicima, kao i slabili priliv finansija na vaš račun, što će vas ometati u ostvarivanju planiranih radnih zadataka. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom, što će vas primorati da izmenite neke planove i da se reorganizujete jer ćete se suočavati sa problemima nastalim zbog vaših ranijih propusta. To može da se nepovoljno odrazi na vaše pozicije. Na sreću, zahvaljujući vašoj snalažljivosti i poslovnim vezama, ove teškoće ćete uspeti da rešite i da se izvučete bez negativnih posledica. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnosti da dobijete podršku od nekoga ko se nalazi u pozadini, a ima velikog uticaja na poslove kojima vi trenutno upravljate. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju posla i karijere, što će vam pružiti mogućnost da započnete sa novim projektima koji će se pokazati značajnim za vaš napredak u karijeri. Sam početak će biti dosta težak jer ćete nailaziti na velike izazove koji će zahtevati od vas veštinu i strpljenje.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da jasno sagledate vaše ranije propuste i greške u radu i da se bolje organizujete oko svega što je neophodno započeti. U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno. Bićete u mogućnosti da poboljšate finansijsko stanje tako što ćete uspeti da naplatite zaostala potraživanja. Uspećete i da većim delom nadoknadite odložene radne zadatke. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i veštim potezima ćete uvećati priliv sredstava na vaš račun. Kvadrat Marsa sa Plutonom će vam doneti sukobe i neslaganja sa nadređenima koje će biti nepovoljna po vaš položaj. Ulazak Marsa u Škorpiona donosi vam bolje saradničke odnose.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima menadžmenta, zdravstva, ekonomije i u inženjerskim oblastima. Tražiće se vaše stručne sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za oktobar 2021.

Ako ste u vezi:

Prva polovina oktobra dovešće do buđenja uspavanih strasti i do poboljšanja dinamike u odnosima sa voljenom osobom. Jedno drugoga ćete podsticati na zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i to će uneti više radosti u vaš odnos. Ulaskom Venere u znak Strelca postaćete raspoloženi da nalazite više vremena za zajedničke intimne trenutke.

Druga polovina oktobra vam donosi stabilnost u odnosu i mogućnost ostvarenja jednog zajedničkog cilja. Počećete da otkrivate vrednosti i prednosti vaše emotivne veze koje niste jasno videli ranije ili one koje ste zapostavili. Pokazaćete voljenoj osobi koliko vam znači jednim lepim gestom pažnje, poklonom i izlaskom na mesto koje oboje volite.
v

Ako ste slobodni:

Početkom oktobra ćete upoznati osobu koja će vas snažno privući, pre svega na fizičkom nivou, ali će tu postojati i nekakva dublja povezanost koju ćete oboje na samom početku osetiti. Jedno drugome ćete delovati magnetski privlačno i odmah ćete početi da se viđate, izlazite, razgovarate o raznim srodnim temama i da provodite mnogo vremena zajedno. Mada ćete biti nesigurni u početku, ubrzo ćete imati utisak da ste pronašli srodnu dušu. Do kraja meseca ćete ući u vezu.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će ih u početku privući fizički i sa kojom će vrlo brzo ući u intimne odnose. Očekivaćete samo prolaznu avanturu ali ćete se vrlo brzo pojaviti obostrane emocija što vam otvara mogućnost veze.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za oktobar 2021.

Početkom oktobra bićete osetljivi na stres i na prehladu. Potrebno je da izbegavate situacije koje na vas deluju stresno i da se više odmarate. Više odmora i relaksacije vam je neophodno. Na taj način ćete brzo i lako dovesti vaš organizam u stabilno stanje. U drugoj polovini oktobra će Merkur krenuti direktno i vaš imunitet će biti ojačan, a zdravlje bolje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne. Od povrća je dobro da uzimate brokoli, grašak, rukolu, kelerabu, crvenu papriku i šargarepu. Od voća uzimajte mango, kivi, grejpfrut, ananas, mandarine i jabuku. Sok od limuna pijte svakog dana po jednu čašu. Morske alge i mineralna voda će vam prijati za čišćenje organizma od štetnih materija.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za oktobar 2021.

4, 12, 17, 21, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.