Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za april 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za april 2021. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za april 2021.

Dragi Lavovi,
Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i počećete da pravite planove za proširenje vašeg posla. To bi moglo da se poveže sa proširivanjem asortimana ponude vaše robe ako se bavite trgovinom ili uvođenjem novih usluga. Sekstil Venere sa Marsom omogućiće vam ostvarenje bolje saradnje sa preduzećima koja se bave inženjeringom, proizvodnjom i tehnološkim oblastima. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što će vam doneti teškoće na polju platnog prometa, koje će se negativno odraziti na vaše odnose sa nadređenima, osobama od autoriteta i preduzećima sa kojima sarađujete u pogledu logistike. Izbegavajte da se dodatno zadužujete. Sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam podršku od strane stručnih osoba u vidu saveta kako da prevaziđete finansijske teškoće. Imaćete uspeha u javnosti i bićete u mogućnosti da sklopite obostrano koristan ugovor sa inostranim preduzećem. Budite pažljivi na polju usluga jer vas tu očekuju teškoće zbog propusta koje niste primetili na vreme. U odnosima sa nadređenima ćete prevazići teškoće i dobiti punu podršku.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika gde je snažna i daće vam dobar osećaj za sigurne poteze koji će vam garantovati uspeh i stabilnost u poslovanju. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom i doprineće bržem i efikasnijem ostvarenju ciljeva u saradnji sa poslovnim partnerima. Vaše radne veštine će biti tražene u grupnim poduhvatima, kao i vaš osećaj za rukovođenje. Merkur i Sunce će 19. aprila ući u znak Bika i pojačaće vaše organizacione sposobnosti, stručne veštine i autoritet u oblasti kojom se bavite. Pružiće vam se mogućnosti za napredak u karijeri. Mars će 23. aprila ući u znak Raka gde je slab, što vas upozorava da se čuvate spletki tajnih neprijatelja i da se ne bavite oblastima u kojima nemate iskustva.

Nezaposleni Lavovi će dobiti povoljne šanse da se zaposle u oblastima javnosti, pravosuđa, ekonomije, administracije i usluga. Biće tražene vaše rukovodeće sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za april 2021.

Ako ste u vezi:

Venera će 10. aprila praviti sekstil sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i doneće vam dugo očekivani sklad i podršku u odnosima sa voljenom osobom. Provešćete vikend zajedno na izletu ili putovanju na mesto gde ćete moći da budete posvećeni jedno drugom, što će vas ispuniti zadovoljstvom. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja.

Trigon Marsa sa Jupiterom u drugoj polovini aprila doneće vam intenzivno druženje sa zajedničkim prijateljima i niz zajedničkih aktivnosti u kojima ćete vaš partner i vi uživati. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i bićete puni inicijative kojom ćete vašem partneru ulivati poverenja i sigurnost. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju i obećanje.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade aprila upoznaćete osobu koja će vas na prvom susretu neodoljivo privući svojim ličnim kvalitetima. U početku ćete praktikovati poneki zajednički izlazak i svakodnevnu komunikaciju. Saznaćete kako vas interesuju slične teme i u svemu ćete se dobro razumeti. Povezivaće vas veći broj zajedničkih prijatelja. Bićete otvoreni za slobodnu vezu koju ćete započeti u trećoj dekadi aprila. Postoje šanse da vaša veza postane ozbiljna vremenom.

Nešto stariji Lavovi će uživati u druženju i zabavi i neće biti zainteresovani da se vezuju. Dopašće vam se osoba koja je dinamične prirode i intelektualni tip i sa kojom ćete ući u avanturu bez obaveza. Očekuje vas dobar provod i intima.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za april 2021.

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Kako biste održali zdravlje i kondiciju u dobroj formi, potrebno je da često izlazite u prirodu i da što više boravite na mestima gde je vazduh čist. Ako ne budete često u prilici da izlazite u prirodu, dobro bi bilo da boravite u prostorijama sa dobrom ventilacijom. Praktikujte svakodnevnu šetnju i vežbe za kičmu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice i gradivne materije. Od povrća jedite krompir, šargarepu, peršun, celer, kelerabu, cveklu, mladi luk i rotkvice. Od voća će vam prijati ananas, mandarina, urme i sušene smokve. Jogurt, pšenične pahuljice, integralni hleb i pirinač uzimajte umereno, kao i ribu i pileće meso. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za april 2021.

2, 7, 13, 18, 22

Nemačka razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0900-300-0067
i razgovarajte sa astrologom odmah! cena 1.99Eur/min

Austrija razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0900-510-184
i razgovarajte sa astrologom odmah! cena 2.16Eur/min

Švajcarska razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0901-131-010
i razgovarajte sa astrologom odmah! Cena 3.50Chf/min

Srbija razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0901-850-853
i razgovarajte sa astrologom odmah! Cena 120RSD/min

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.