Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za avgust 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2021. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2021.

Dragi Lavovi,

Merkur će na samom početku avgusta praviti konjunkciju sa Suncem u vašem znaku. Pokrenućete realizaciju novih planiranih radnih zadataka i bićete dobro organizovani u sprovođenju u delo svega što je vaša lična odgovornost. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. U prvoj dekadi avgusta Merkur i Sunce će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Već na samom startu novih obaveza suočićete se sa zastojima, kašnjenjima i teškoćama. Vaši poslovni partneri će biti uzrok teškoćama jer neće uspeti da se usklade sa vašim ritmom rada. Nailazićete i na teške i zahtevne klijente, kao i na administrativne teškoće. Vaše ideje će se pokazati neproduktivne u ovom slučaju što će neočekivano uzdrmati vaše pozicije. Ovo će biti prilično nestabilan period za vašu karijeru kada ćete biti primorani da se dokazujete u izvršavanju radnih zadataka kako biste zadržali svoje pozicije. Venera će praviti opoziciju sa Neptunom, što će vaše finansijsko stanje činiti promenljivim i nestabilnim, pa su mogući veći troškovi, gubici i loše investicije.

Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je u sedištu i omogućiće vam da poboljšate vaše finansijsko stanje zahvaljujućim mudrim i proračunatim potezima. Imaćete dobar osećaj za detalje. Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je snažna i doneće vam bolje rezultate u pregovorima, komunikaciji i trgovačkim poduhvatima. Kroz ove oblasti ćete ostvarivati dobitke. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam pomoći da rešite teškoće koje su vas snašle početkom meseca i da situaciju preokrenete u svoju korist. Novi projekat će uspešno nastaviti da se razvija i doneće vam očekivanu zaradu, što će vaše pozicije učiniti stabilnim. Moguć je neočekivani napredak u karijeri.

Nezaposleni Lavovi će dobiti priliku da se zaposle u struci ili da pokrenu privatni biznis ako im je to u planu. Zaposlenje možete dobiti u oblastima modernih tehnologija, komunikacija i trgovine.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2021.

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura u Sunca sa Saturnom na početku meseca vam donosi ozbiljno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Zauzimaćete suprotne stavove, nećete se slagati u mnogim stvarima, a uzrok tome je u svemu što ste zapostavljali u vašem odnosu duže vreme. Ni jedno od vas dvoje neće biti spremno za kompromis što može dovesti do udaljavanja.

Venera će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Saturnom, što će vam pomoći da rešite probleme i neslaganja i da vaš odnos popravite i stabilizujete. Bićete spremni na iskrene razgovore i pokazaćete voljenoj osobi šta osećate prema njoj i šta vam je predstavljalo problem u vašem odnosu. Prijaće vam da odete zajedno na kraće putovanje. Dobro ćete se provesti.

Ako ste slobodni:

Počeće da vas brine činjenica da ste već duže vreme sami i da vas niko ne privlači. Koga god novog da upoznate, ubrzo shvatite da je nezreo, neozbiljan, nepouzdan, sa nedostatkom potrebnih kvaliteta. To će vas navesti da se povučete u sebe u prvoj polovini avgusta. U drugoj polovini meseca ćete upoznati osobu intelektualnog tipa, komunikativnu, jasnih stavova i stabilnog karaktera. Počećete da se viđate i otkrićete kako se dobro slažete, a pojavićete i obostrana osećanja.

Nešto stariji Lavovi će se previše eksponirati i naglašavati sopstvenu važnost, čime će odbiti od sebe osobu koja im se dopada. U drugoj polovini avgusta ćete primeniti drugačiji pristup i uspećete da vašu simpatiju zainteresujete.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2021.

Prva polovina avgusta vam donosi slab imunitet i slabiju fizičku kondiciju. Često ćete osećati pojačan umor. Potrebno vam je više odmora. Bićete podložni stresu što će dovoditi do povremenih psihosomatskih smetnji, kao što su otežana probava, glavobolja i nesanica. U drugoj polovini meseca će vam se poboljšati zdravlje. Bićete više u pokretu i u boljoj kondiciji.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate, vitamine i minerale. Od povrća uzimajte grašak, spanać, tikvice, celer i sočivo. Za doručak pripremajte integralne žitarice sa jogurtom, sirom, maslinama, kao i razne salate od voća i povrća. Jedite češće ribu nego meso. Od voća će vam prijati lubenica, grožđe, kajsija, smokva i kivi. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2021.

3, 7, 12, 16, 21

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.