Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za maj 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2021. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2021.

Dragi Lavovi,

Sekstil Venere sa Neptunom na početku maja će vam dati dobar osećaj za dobitne finansijske poteze kojima ćete poboljšati promet novca i uvećati saldo na svom računu. Kvadrat Sunca sa Saturnom će vam doneti neslaganja sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom oko velikog zajedničkog projekta, zbog čega će doći do zastoja u razvoju tog posla. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i gde će vam omogućiti da započnete pregovore o novoj saradnji koji će se uspešno odvijati i okončati. Venera će ući u znak Blizanaca 9. maja i doneće vam bolju saradnju sa dizajnerima, umetnicima, kreativcima i ženama. Poboljšaćete odnose sa saradnicima jer ćete imati bolji osećaj kako da se organizujete u zajedničkom radu i pokazaćete ljubaznost i predusretljivost u vašim odnosima. Mars će 12. maja praviti sekstil sa Uranom i doneće vam uspeh u razradi novih ideja u vezi jednog projekta koji pripremate u tajnosti, a koji bi mogao da vam donese napredak u karijeri. Uspećete posredstvom vaših saradnika da prikupite neophodna sredstva za pokretanje novog projekta.

Sunce će praviti sekstil sa Neptunom u drugoj dekadi maja i imaćete dobar osećaj kako da rukujete novcem i gde da investirate. Očekuju vas sigurni dobici. Ovo će dodatno pojačati Jupiter koji će 14. maja ući u znak Riba gde je snažan, zbog čega će vam omogućiti da pokrijete važna dugovanja i naplatite veliki deo vaših potraživanja. To će vam doneti veliki obrt novca i dobitke. Budite pažljivi u odnosima sa osobama na visokom položaju jer će vas ometati u ostvarivanju dobitaka zbog kvadrata Sunca sa Jupiterom. Saturn će krenuti retrogradno 23. maja i doneće vam teškoće i zastoje u zajedničkim poslovima. Pomračenje Meseca 26. maja vas upozorava da ni po koju cenu ne ulazite u rizične investicije. Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, saobraćaja, inženjeringa i IT industrije. Tražiće se vaša stručna sprema i efikasnost u izvršavanju zadataka.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2021.

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunce sa Saturnom na početku maja će vam doneti nesuglasice i napete odnose sa partnerom zbog neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Oboje ćete zauzimati tvrdokorne stavove i nećete želeli da popustite. Nećete biti spremni na nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja. Kroz ozbiljne i detaljne razgovore uspećete da postignete dogovor i da se složite.

Početkom treće dekade maja će Venera praviti trigon sa Saturnom i doneće vam stabilnost u emotivnoj vezi. Bićete spremni da pružite podršku i oslonac voljenoj osobi. Saturn će 23. maja krenuti retrogradno, što će dovesti do zahlađenja u vašim odnosima jer će vaš partner početi da se povlači u sebe i pokazuje nezadovoljstvo. Imajte više razumevanja.

Ako ste slobodni:

Mada ćete ostvariti nova poznanstva već na početku maja, gde će vas jedna osoba privući svojim izgledom, neće vam se dopasti to što će previše isticati sebe i svoju važnost, dok vama neće dati priliku da pokažete svoje vrednosti i vrline. To će vas navesti da odustanete od pokušaja da toj osobi privučete pažnju. U drugoj polovini maja ćete upoznati osobu stabilnog karaktera ali će prema vama pokazati suzdržanost i biće pomalo stidljiva. Budite strpljivi i zbližićete se polako i sigurno.

Nešto stariji Lavovi će pokazati interesovanje za osobu koja je zapažena u društvu u kojem se kreću ali će pogrešiti želeći da se oni sami istaknu više od te osobe. Pažljiviji pristup i taktičnost će doprineti da se druga strana zainteresuje za vas.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2021.

Neophodno je da se više odmarate i da praktikujete svakodnevne rekreativne fizičke aktivnosti. Kako će vam biti osetljiv gornji deo leđa, gde možete osećati bolove i ukočenost, vežbe za kičmu, uz masažu mišića vrata će vam biti od pomoći. U drugoj polovini maja će vaše zdravlje biti stabilno ali izbegavajte da podižete veće terete. Praktikujte svakodnevnu šetnju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kalorične namirnice i one koje u sebi sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća uzimajte pasulj, sočivo, peršun, šargarepu, paradajz, krompir, cveklu i karfiol. Od voća jedite jagode, maline, brusnice, borovnice, banane i ananas. Od žitarica uzimajte ječam, raž i zob. Za dodatak ishrani uzimajte masline, kurkumu i cimet.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2021.

6, 11, 15, 18, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.