Najnovije na sajtu

Lav – mesečni horoskop za oktobar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za oktobar 2021. za sve Lavove!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za oktobar 2021.

Dragi Lavovi,
Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom, što će dovesti do nesuglasica sa poslovnim partnerima u vezi zajedničkih ulaganja,a to će dovesti do zastoja i odlaganja pojedinih rokova. U odnosima sa poslovnim partnerima će doći do nesuglasica. Kvadrat Merkura sa Plutonom će odložiti pregovore oko novih ponuda iz oblasti usluga, a doći će i do neslaganja sa radnim kolegama i spletki na vašem radnom mestu. Trigon Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da se dogovorite sa partnerima oko nastavka zajedničke saradnje i da sklopite jedan novi ugovor čija je realizacija bila odlagana više puta zbog neslaganja u zajedničkim interesima. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca, što će vam doneti inspiraciju za nove kreativne poduhvate, kao i mogućnost da radite posao koji volite i gde možete da ispoljite vaš smisao za estetiku i sklad. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, zabavom i ugostiteljstvom. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom i omogućiće vam da započnete novi projekat u oblasti trgovine i menadžmenta, koji će vam doneti veliki uspeh.

Retogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da nastavite važne pregovore koji su bili odloženi zbog nepovoljnih okolnosti, a koje ćete sada uspešno privesti kraju. Saturn, Jupiter i Merkur će krenuti direktno u drugoj dekadi oktobra, što će vam omogućiti da nadoknadite propuštene šanse i dovršite nedovršene i odložene obaveze u oblastima javnosti, komunikacija, saobraćaja, trgovine i da rešite zaostale prave obaveze. Mars će u trećoj dekadi oktobra praviti kvadrat sa Plutonom i prouzrokovaće izuzetno napetu atmosferu na vašem radnom mestu i velika neslaganja sa osobama koje vas okružuju na poslu. Ulazak Marsa u znak Škorpiona 30. oktobra omogućiće vam da zauzmete stabilne pozicije.

Nezaposleni Lavovi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, prava, ekonomije, komunikacija i trgovine. Tražiće se vaše veštine rada sa klijentima.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za oktobar 2021.

Ako ste u vezi:

Prva dekada oktobra će vam biti povoljna za važne razgovore sa voljenom osobom i za dogovore o zajedničkim ciljevima. Uspećete da prevaziđete neslaganja od ranije i da poboljšate komunikaciju. Saturn koji vlada vašim poljem braka će krenuti direktno 11. oktobra i omogućiće vam da unesete više stabilnosti u vaš odnos i da pružite više oslonca partneru.

Sekstil Venere sa Saturnom motivisaće vas da pokrenete voljenu osobu da vam se pridruži u zabavi i da zajedničko vreme ispunite nečim kreativnim i kvalitetnim u čemu oboje uživate. Na kraju oktobra će Sunce praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati međusobno nametanje dominacije. Imaćete utisak da je vaš partner previše zahtevan i naporan.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi oktobra osobu sa kojom ćete se dobro razumeti i sa kojom ćete već od prvog trenutka nalaziti zajedničke teme i mogućnost da budete otvoreni i iskreni, sa jasnim osećanjem da vas druga osoba prihvata potpuno, bez predrasuda. Prijaće vam da se često viđate i provodite vreme u zajedničkim aktivnostima i razgovorima. Počećete da osećate uzajamne emocije koje će dovesti do ulaska u vezu ali ćete nakon toga trebati da se prilagodite jedno drugom.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja će ih snažno privući i sa kojom će ući u intimne odnose, nakon čega će se pojaviti i emocije kao i potreba da budete sve više zajedno i bliži jedno drugom. Ući ćete u pomalo komplikovanu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za oktobar 2021.

Saturn koji upravlja vašim poljem zdravlja krenuće direktno 11. oktobra i doneće vam stabilnije zdravlje, jači imunitet i mogućnost da se više odmarate. Potrebne su vam relaksacione fizičke vežbe. Izbegavajte da se preopterećujete fizički i psihički. Bićete osetljivi na stres, zbog čega vam se preporučuje da se bavite joga vežbama ili da odete na akupunkturu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina i gradivnih materija. Od povrća to su krompir, peršun. šargarepa, cvekla, celer i keleraba. Od voća će vam prijati ananas, urma, pomorandža i banane. Jedite češće morsku ribu, a meso umanjite. Kao dodatak jelima uzimajte masline, morske alge, đumbir, magnezijum i vitamin B. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za oktobar 2021.

3, 8, 15, 19, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.