Najnovije na sajtu

Mala škola astrologije – Bik

Drugi znak Zodijaka. Strpljiv, pozudan, praktičan, pouzdan partner u poslu, razuman. Ljudi rođeni sa Suncem u Biku veoma su senzualni, hedonisti i konstantno u potrazi za uživanjima, dobrom zalogaju, kvalitetnom i luksuznom smeštaju i wellness centru. Najpouzdaniji znak u Zodijaku, spreman za žrtvovanje zarad krajnjeg cilja koji je sebi zacrtao. Siguran u sebe, realan. Glava na zemlji, skoro nikad u oblacima. Savršen u svom poslu, daje sve od sebe i radi bez greške. Sklon samokritici.

Vladar Venera, planeta ljubavi čini ovaj znak savršenim romantikom, perfektnim ljubavnikom, gastronomom, kreativcem u svemu što dotakne. U ljubavnom zanosu uvek više nego partner, oseća svim čulima sve oko sebe, uživa u mnogo čemu, ne samo u činu. Ali, sam čin dolazi tek nakon nalaženja savršene podloge, i to ume da potraje…

U haosu ume da da završnu reč i ceo problem svede na jednostavno i praktično rešenje. Za saradnju i uopšte život vrlo probirljiv znak, perfekcionista, kom daje celog sebe bezrezervno. Za ostali svet prilično zatvoreni.

Poznati Ovnovi
Zoran Radmilović, josip Broz Tito, Desanka Maksimović, Nikola Simić, Olja Ivanjicki

Element Zemlja
Vladar Venera
Boja Ljubičasta
Slažu se sa Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama