Najnovije na sajtu

Mala škola astrologije – Ovan

Prvi znak zodijaka. Energičan, strastan, jak, uzbudljiv, brzopotezan, načuljenih ušiju, spretan, direktan. Obožavaju takmičenje, ne priznaju drugo mesto. U svemu vide polje za nadmetanje, makar to bilo i opušteno veče sa prijateljima.

Izuzetno aktivan, konkretan, sposoban. Vladar Mars. Samouveren, ponekad i previše. Izuzetan u poslu, brz, vredan, gladan uspeha.
Prevelika energičnost često ga vodi u iskaljivanje besa na razne načine. Veoma nervozan ako ne ide sve po planu i ako ga saradnici ne prate kako želi. Dobro bi bilo da vežba na kontroli besa putem relaksacije u bilo kom obliku, u svakom trenutku koji se ukaže.

Dovođenje u sopstveni sklad rezultira ličnošću koja u svom životu ostavlja traga i o kojoj se priča u superlativu.
U ljubavi znaju šta žele, a to je osobu istih osobina koje i sam poseduje. Zato je osoba koja zainteresuje Ovna jednako strastvena i energična kao i on sam. Redovno obnavljanje prve strasti veoma je poželjno da se plamen ne bi ugasio.

U društvu kolovođa, zadnju paru ostavlja u kafani, razmetljiv, skup. Živi sad, o sutra ne razmišlja. retko brine. Siguran je u svoje sposobnosti i to mu daje podlogu da bude opušten i da zna da živi život!

Poznati Ovnovi
Srđan Todorović, Mima Karadžić, Momo Kapor, Miodrag Petrović Čkalja

Element Vatra
Boja Crvena
Dan Utorak
Vladar Mars
Slaže se sa Vagom , Lavom
Srećni brojevi 1, 8, 17