Najnovije na sajtu

Ovan – godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2022. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO

Poslovne prognoze za 2022.

Dragi Ovnovi,
Početak nove 2022. godine je važan za vaš posao jer će tokom januara biti mnogo mogućnosti koje biste trebali da iskoristite kako bi vam poslovi napredovali i kako biste postigli planirani uspeh u narednih godinu dana. Retrogradni Venera i Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, a Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i to će vam pružiti mogućnost da pokrenete niz novih projekata. Uspeh će vam doneti novi projekti iz oblasti finansija, menadžmenta, trgovine, komunikacija, usluga, zabave i dizajna. Vešti potezi vam mogu doneti uspon u karijeri. Sekstil Jupitera sa Uranom u februaru vam donosi neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući uspešnim tajnim pregovorima. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom u martu će vam omogućiti da pokrenete poslove u sopstvenoj režiji, a koji će vam biti odskočna daska za dalji napredak u karijeri. Bićete unapređeni na rukovodeći položaj. Konjunkcija Marsa sa Saturnom u aprilu doneće vam nove saradnike koji će se pokazati kao dobitna kombinacija.

Sekstil Jupitera i Marsa sa Plutonom u maju omogućiće vam da ostvarite veliki uspeh ako se bavite oblastima obezbeđenja, turizma, transporta ili inženjeringa. Ulazak Jupitera u vaš znak 11. Maja uvećaće vašu inicijativu i poboljšati vaše rukovodeće sposobnosti. Jun vam je pogodan za odlazak na odmor. Tokom jula kvadrat Marsa sa Plutonom činiće vas brzopletim i skloni konfliktima, što vam može naneti štetu i poljuljati pozicije. Trigon Marsa sa Saturnom krajem septembra će vam pomoći da učvrstite vaše pozicije i ostvarite uspeh u velikim i dugoročnim projektima. Do kraja godine vas očekuje većinom stabilno stanje na poslu i sigurna zarada. Budite pažljivi sa investicijama i u odnosima sa partnerima .

Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u januaru, martu, maju i septembru. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV

Ljubavne prognoze za 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija retrogradne Venere sa Suncem na početku godine doneće vam više stabilnosti u odnosu sa voljenom osobom i omogućiti vam da na bolje odnose postavite vašu vezu i krenete u ostvarivanje važnih zajedničkih ciljeva. Sekstil Venere sa Plutonom u maju doneće vam više intimnih zajedničkih trenutaka. Jedno drugom ćete ispunjavati želje u ljubavi.

Avgust će vam biti vrlo dinamičan. Venera će praviti trigon sa Neptunom i doneće vam više topline i nežnosti u vezi, dok će s druge strane kvadrat Venere sa Uranom i opozicija sa Saturnom prouzrokovati krajem avgusta velika neslaganja i zahlađenje. Trigon Venere sa Marsom u oktobru omogućiće vam potpuni sklad i dinamiku u odnosu sa voljenom osobom.
Ako ste slobodni:

Januar i početak marta su izuzetno povoljni termini u godini kada biste mogli upoznati nekog s kim biste mogli ostvariti stabilnu, ozbiljnu, dugu i skladnu vezu. To će biti osoba koja je magnetski privlačna, snalažljiva, prilagodljiva i puna energije. Letnji period vam je pogodan za romantične susrete i intimne trenutke, što može dovesti do ozbiljne veze. Tokom oktobra vam trigon Venere sa Marsom donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će vam potpuno odgovarati.

Stariji Ovnovi će osećati potrebu da se skrase i tokom godine će im se više puta pružiti prilika za to. Iskoristite oktobar koji će vam doneti priliku koja će najviše odgovarati vašim željama u ljubavi. Šanse za skladnu i dugu vezu su velike.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za 2022.

Prvi kvartal godine vam donosi uglavnom stabilno zdravlje. Manje smetnje su moguće sa zglobovima. Tokom jula i avgusta će biti vidljiv pad imuniteta i bićete podložni psihosomatskim smetnjama koje će izazivati pojačani umor i probavne smetnje. Između septembra i novembra ćete biti promenljivog zdravlja i podložni prehladi i infekcijama.

Većim delom ove godine prijaće vam ishrana koja je puna vitamina i koja uključuje namirnice sa antioksidansima, kako bi vaš organizam mogao lakše da se oslobađa štetnih materija. Od povrća jedite spanać, brokoli, kupus, pasulj i šargarepu. Od voća uzimajte suvo grožđe, borovnice, jagode i šljive. Koristite origano i cimet od začina. Pijte zeleni čaj sa đumbirom.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za 2022.

9, 14, 19, 20, 25