Najnovije na sajtu

Ovan – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Po ulasku u novu, 2016-u godinu, Mars, vladar vašeg znaka nalazi se na poslednjim stepenima Vage, znaka koji vlada odnosima, ozbiljnim emotivnim relacijama, bračnim zajednicama. Zbog kvadrata sa Merkurom koji je u tom trenutku „u stanici“ i sprema se da svaki čas krene retrogradno, jasno vam je da ćete u svojim dužim emotivnim vezama, brakovima, morati da prođete kroz neke priče i svakodnevne probleme koje ste izbegavali ili koje niste na adekvatan način završili u prethodnom periodu. Ovnovi će tokom 2016-e morati da još jednom ponove lekciju odgovornosti prema odnosima u kojima su, a da se na sličan način postave i prema ljudima koji im tek dolaze u život. Neka vaša ustaljena ponašanja se moraju menjati, a vi biti više spremni da živite i funkcionišete „u dvoje“.

Odmah početkom januara Mars prelazi u znak Škorpije i vaše polje strasti, kriza, promene u kome će boraviti sve do kraja prve nedelje marta. U ovom periodu prvenstveno će vas nositi intenzitet u odnosima i to će biti osnova koju ćete tražiti i od koje će kretati sve ostalo. Tokom januara naročito stoje mogućnosti za pokretanje tajnih veza koje bi bile prožete i jednom dubinskom, mada pomalo „neuhvatljivom“ emocijom. U februaru je povoljan period zauzetima da pronađu zajednički jezik i naprave neke konkretnije dogovore u svojoj vezi ili braku.

U drugom delu marta sukobi sa partnerom. Sve do početka aprila postojaće padovi, emotivne dubioze čak, nerešene situacije koje vas muče u vašim emotivnim relacijama. U nekim odnosima doći će do pucanja, odvajanja. Od drugog dela aprila počeće koreniti i suštinski pokušaji i vas i partnera da se ponovo približite jedno drugom. U dužim emotivnim vezama period na dalje obeležiće počeci razgovora na neke ozbiljnije teme i prve mogućnosti da se partneri dogovore o zajedničkom životu ili planiranju braka.

01

Maj mesec pojedinim Ovnovima donosi vraćanje na staro i trenutak kada će ponovo potražiti ili uspostaviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerima. Jun je takođe problematičan, emotivni ili bračni partner traži više nego što vi u tom trenutku možete da ponudite i date i sukobi su u većoj ili manjoj meri prisutni. Situacija se naglo menja na bolje ulaskom u jul mesec, u brakovima i vezama dolazi do smirenja, a slobodnima nove prilike za ulazak u emotivni odnos koji bi mogao krenuti i strasno i emotivno u isto vreme.

Rekla bih da je avgust pripremni period pojedinima za početak zajedničkog života ili brakove, jer tokom septembra Jupiter posle dvanaest godina ulazi u znak Vage i vaše polje ozbiljnih partnerstava. Neki veliki planovi sada idu ka realizaciji. Od tog perioda i slobodni ili oni koji su tek ušli u neki tip veze dobijaju mnogo stabilnije prilike za građenje svoje emotivne sreće.

Sve do polovine novembra Ovnovima bukvalno sve ide kao po loju kada je ljubav u pitanju. E, tada već ulazimo u vreme koje je i za neke brakove ali i za emotivne veze dosta „klizavo“. Vi lično možete se okrenuti nekoj formi avantura ili odnosa na „prijateljskoj“ bazi, a partnera sve to može jako pogoditi. Do kraja godine budite na oprezu, jer postoje velike mogućnosti pucanja i razdvajanja. Slobodnima je ovo odlično vreme iako neće odmah poželeti da se smire. Ipak, uživanje stoji. Poslednja nedelja decembra je kao stvorena za početak jedne fatalne priče….Neka vam je sretna i uspešna ova nova 2016-a godina!

Izvor: Moj Astrolog