Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za decembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za decembar 2021. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za decembar 2021.

Dragi Ovnovi,
Sunce će 1. decembra praviti sekstil sa Saturnom i doneće vam podršku od strane osoba na visokom položaju, bolju saradnju sa državnim i društvenim institucijama i preduzećima, kao i sa inostranim partnerima. Unapredićete vaše znanje i veštine. Totalno pomračenje Sunca odigraće se 4. decembra u znaku Strelca i negativno će uticati na vaše odnose sa poslovnim partnerima. Jedno partnerstvo može da se prekine. Na polju javnosti ćete imati teškoća, a mogući su i pravni problemi. Izbegavajte potpisivanje novih ugovora. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i omogućiće vam da prikupite neophodna sredstva za nastavak važnih projekata. Uspećete da se prilagodite finansijskim i tržišnim kretanjima. S druge strane, kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam doneti nedostatak sredstava za razvoj projekata koje radite u saradnji sa drugim firmama, kao i neslaganja sa pojedinim saradnicima. Venera će 11. decembra praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju karijere, što će vam omogućiti da pokrenete projekat koji će zahtevati velika ulaganja ali će doneti i veliku zaradu.

Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, dok će Merkur ući u znak Jarca. Vaše poslovne akcije ćete usmeriti u nalaženje inostranih partnera i započećete da planirate nove projekte na dugoročnoj osnovi u čemu ćete biti dobro organizovani i uspešni. Venera će krenuti retrogradno 19. decembra i bićete primorani da više vremena posvetite investicijama i rešavanju finansijskih pitanja. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, zbog čega ćete imati zastoje u odnosima sa saradnicima i probleme na polju novca. Ovo može prouzrokovati gubitke ukoliko ne postignete dogovor. Jupiter 29. decembra ulazi u znak Riba, što će vam omogućiti da poslovnu godinu okončate većim delom uspešno i sa dobitkom.

Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zdravstva, prosvete, turizma, transporta i u inženjerskim strukama.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za decembar 2021.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venera sa Plutonom u prvoj polovini decembra omogućiće vam da pokrenete rad na zajedničkim ciljevima oko čega ćete se prethodno dogovoriti sa voljenom osobom. Ovo će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno i da ujedno postignete više bliskosti. Imaćete više vremena za intimne trenutke. Vaša veza će biti puna dubokih osećanja.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i usmeriće vaše zajedničke akcije ka ostvarivanju nečega što ste zapostavili u vašoj emotivnoj vezi ili što ranije niste iz nekog razloga bili u mogućnosti da postignete. Više ćete se baviti učvršćivanjem forme vašeg odnosa, dok će emocije donekle zahladneti. Sekstil Merkura sa Venerom doneće vam više razumevanja.

Ako ste slobodni:

U prvoj polovini decembra bićete neodoljivo privučeni osobi koja je po prirodi ozbiljna, ambiciozna, strastvena i zainteresovana za dugu vezu. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog. U početku ćete oboje osećati snažnu međusobnu privlačnost i lako može da dođe do ulaska u intimne odnose. U drugoj polovini meseca ćete se povući jer ćete biti iznenađeni jačinom strasti i emocija. Nećete još biti spremni na ulazak u vezu ali ćete nastaviti sa intimom i viđanjem.

Stariji Ovnovi će biti privučeni osobom koju poznaju iz prošlosti i sa kojom će obnoviti odnos. Ovog puta može da bude bolje nego što je bilo ranije ali pod uslovom da se usmerite na sve ono što može vaš odnos činiti stabilnim i iskrenim.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za decembar 2021.

Tokom prve polovine decembra bićete podložni disbalansu hormona i otežanoj cirkulaciji. Merkur će 13. decembra ući u znak Jarca što će doprineti da vaše zdravlje bude stabilnije. Postaćete otporniji na stresne okolnosti i vaš imunitet će biti pojačan. Praktikovaćete fizičke aktivnosti i psihofizičku relaksaciju, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice pune vitamina i gradivnih materija. Od povrća jedite šargarepu, krompir, celer, kiseli kupus i pasulj. Integralni pirinač pripremajte uz ribu i pileće meso. Kao dodatak jelima uzimajte masline. Od voća jedite suvo grožđe, smokve i urme, kao i pomorandže i kivi. Za doručak uzimajte jogurt, maslac, jaja i slaninu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za decembar 2021.

7, 11, 16, 18, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.