Najnovije na sajtu

OVAN – mesečni horoskop za februar 2013.

POSAO

Vama će februar mesec biti vrlo dinamičan što se nekih drustvenih dogadjanja tiče a ta vaša zaokupljenost društvenim zbivanjima i socijalnim kontaktima, biće posebno izražena u prvoj polovini meseca. U poslednjoj dekadi meseca kada vaš vladar mars napusti znak vodolije i pređe u ribe, svi će primetiti kako se povlačite u sebe, ma koliko da je to netipično za vas. Preispitivaćete svoje ranije donesene odluke i aktivnosti i zelećete da se malo primirite zbog naglog pada energije koji ćete osetiti u tom periodu.
Zbog pozitivnog uticaja jupitera koji ce u vašem znaku boraviti oko godinu dana imacete osećaj da je došlo vreme da ostvarite i sprovedete u delo sve svoje vizije i ideje sa mnogo većom lakoćom nego do sada. Zbog naleta optimizma i pozitivnog pogleda da stvari i sve ono sto vas okruzuje ljudi ce vam ukazivati poverenje i zeleće da saradjuju sa vama na ostvarenju zactanih ciljeva. Bićete u prilici da promenite i uredite svoj zivot onako kako to odista zelite i srecne okolnosti koje ce vas pratiti I podrzavati cele godine olaksace vam tu misiju.Imacete poriv vise nego ranije da se borite za vecu pravdu u drustvu I svoj licni dozivljaj pravicnosti I onoga sta smatrate ispravnim zarazno cete siriti na svoju okolinu.To ce posebno doci do izrazaja tokom februara meseca kada cete biti u prilici da se borite za neku drustvenu pravdu I bolje medjuljudske odnose u drustvu kojem pripadate.
Poslovno cete snazno biti angazovani tokom celog meseca I ovo je period kada cete ostvarivati vrlo zapazene rezultate te mozete ocekivati naklonost nadredjenih I moguce unapredjenje I stabilizaciju na poslu sa dodatnim angazmanima koji slede. Drugi ce vam rado prepustati vodjstvo I pokazacete se kao vrlo uspesan organizator I osoba koja poseduje I odgovornost I kompetenciju za posao koji obavlja.Vi cete uspesno da se nosite sa svim novim izazovima I tek pred kraj meseca oseticete da ste sasvim iscrpljeni I bez snage jer ste se nemilice trosili u proteklom vremenskom periodu.

LJUBAV

Emotivno niste ispunjeni I cini vam se, ukoliko imate stalnog partnera da se svakim danom sve vise udaljavate.Postao vam je tezak I hladan I mislite kako na njega ne mozete puno da uticete.Posebnu krizu u odnosu sa voljenom osobom oseticete sredinom meseca I jedino sto mozete da ucinite u ovom periodu da popravite stvar jeste da budete strpljivi I sacekate malo povoljniji period.Ako ste slobodni udvarace vam se jedna osoba sa kojom poslovno saradjujete ali vi necete biti narocito zainteresovani za tu emotivnu pricu.

ZDRAVLJE

Kraj meseca iskoristite da napunite baterije i povedite računa o imunitetu i kondiciji. Nemojte uzimati medikamente bez saveta lekara.

Srećni dani u mesecu : 7,9,17,18,25 I 26 .