Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za maj 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2021. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2021.

Dragi Ovnovi,

Sunce će 3. maja praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam teškoće u odnosima sa nadređenima i saradnicima, a uzrok će biti u raspodeli finansija od ostvarene zarade. Saradnici neće biti zadovoljni i uticaće na zastoje. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i gde će pojačati vašu veštinu komunikacije, planiranja, organizovanja i održavanja radnih sastanaka. Započećete nove poslovne pregovore koji će se uspešno okončati i imaćete dosta uspeha ako se bavite trgovinom, saobraćajem i oblastima komunikacija. Venera će praviti trigon sa Plutonom i doprineće poboljšanju vaših finansija jer će vas činiti prilagodljivim i veštim u povlačenju važnih poteza. Umećete da uvidite nešto što je skriveno od pogleda drugih i da to iskoristite u vašu korist u cilju sticanja dobitaka. Venera će 9. maja ući u znak Blizanaca i doneće vam bolje razumevanje sa osobama koje srećete kroz vaš posao, sa kolegama i saradnicima. Vaš nastup i odnosi u poslu doneće vam više uspeha i poboljšati vašu popularnost ali i zaradu. Uspeh ćete ostvariti ako ste po struci inženjer.

Mars će praviti 12. maja sekstil sa Uranom i ubrzaće ostvarenje vaših planova tako što ćete biti vešti i sa lakoćom ćete primenjivati nove ideje i nove tehnologije u vašem radu. Jupiter će ući u znak Riba 14. maja i doneće vam uspeh u poslovima koji su povezani sa investicijama, zdravstvom i prosvetom. Uvećaćete prihode kroz ostvarenje tajnih planova. U trećoj dekadi maja Saturn i Merkur će krenuti retrogradno, što će usporiti razvoj vaših zadataka na polju timskog rada i komunikacija. Pomračenje Meseca 26. maja doneće vam teškoće na polju javnosti. Ovo nije povoljno vreme za ulazak u nova partnerstva i potpisivanje novih ugovora. Potrudite se da vaše obaveze završavate u predviđenom roku. Nezaposleni Ovnovi će uspeti da se zaposle u oblastima finansija, trgovine, kao i u nekoj od društvenih institucija. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2021.

Ako ste u vezi:

Venera će praviti sekstil sa Neptunom na početku meseca i doneće vam više intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Zatim će Venera praviti trigon sa Plutonom i pojačaće vašu bliskost. Osećaćete kako se u svemu odlično slažete sa voljenom osobom. Kvadrat Venere sa Jupiterom će doneti neslaganja u vezi zajedničkih društvenih aktivnosti i zajedničkih finansija.

Venera će u trećoj dekadi maja praviti trigon sa Saturnom i doneće vam stabilnost uz partnera i ostvarenje dugoročnog zajedničkog cilja. S druge strane, zbog kvadrata Venere sa Neptunom, izbegavajte povlačenje u sebe, neiskrenost prema partneru i nekorektne poteze u vašoj vezi, jer ćete tome biti povremeno skloni, što može naneti veliku štetu vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Sekstil Venere sa Neptunom će učiniti da se zaljubite u osobu koja je zauzeta ali vam to neće biti smetnja da sa tom osobom uđete u tajnu vezu i budete zaneseni. Idealizovaćete osobu u koju se zaljubite i između vas će biti mnogo jakih strasti, što će vam prijati, a sama veza bi mogla da potraje. Čak postoji mogućnost da vaša veza u daljoj budućnosti iz tajne pređe u javnu. Ipak, budite pažljivi jer su moguća i nekakva razočaranja, najviše na samom kraju ovog meseca.

Stariji Ovnovi će nakon dužeg pokušaja da privuku pažnju osobi u koju su zaljubljeni uspeti da uđu u vezu koja obećava ozbiljan odnos na duže staze, uz zajednički život. Nesklad u odnosu je moguć krajem meseca zbog nesporazuma.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2021.

Merkur koji vlada vašim polje zdravlja ulazi u znak Blizanaca kojim vlada i gde je vrlo snažan na početku maja, a to vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Više ćete da se krećete i praktikovaćete fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju, kao i preventivne mere za bolje zdravlje. Prijaće vam svakodnevna šetnja u prirodi. Potrebno je da budete na čistom vazduhu.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su lako svarljive i koje u sebi sadrže materije za čišćenje toksina iz organizma. Pšenične klice, mekinje, integralni hleb, sveže povrće možete svakodnevno uzimati u ishrani. Od voća jedite jagode, trešnje, kivi i ananas. Meso jedite umereno, a ribu možete češće. Sir i jaja uzimajte umereno. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2021.

5, 11, 16, 21, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.