Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za maj 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2022. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2022.

Dragi Ovnovi,
Venera će 2. maja ući u vaš znak i pokrenuće vas u smeru ulaska u jedno poslovno partnerstvo za koje ćete dobiti ponudu koju nećete moći da odbijete. Mada će biti ispunjeno izazovima, ovo partnerstvo će vam u isto vreme otvoriti vrata za ostvarivanje potencijalno velike zarade. Jupiter će 4. maja praviti sekstil sa Plutonom, što će vam omogućiti da ostvarite napredak u poslovima koji zahtevaju velike investicije i koji su vam važni za napredak u karijeri. Uspećete da ostvarite planove koje ste pripremali u tajnosti. Mars će praviti sekstil sa Uranom i doneće vam dobitke iz neočekivanih i tajnih izvora, a usph ćete ostvariti ako se bavite zdravstvom, elektronikom i oblastima modernih tehnologija. Imaćete plodne ideje, nove metode i efikasne pravce za ostvarivanje sigurne i uvećane zarade. Pokazaćete veštinu u upravljanju finansijama. Merkur će 10. maja krenuti retrogradno i prouzrokovaće niz nesporazuma u dogovorima, teškoće u pregovorima, kašnjenja u protoku informacija, robe i teškoće u saobraćaju. Ako se bavite trgovinom očekuju vas zastoji.

Jupiter će 11. maja ući u vaš znak i otvoriće vam velike mogućnosti za napredak u karijeri, ostvarivanje velikog uspeha u postizanju planiranih radnih ciljeva i dobijanje rukovodećeg položaja. Vaše radne veštine i iskustvo će doći do izražaja. Potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpiona vas upozorava da izbegavate zaduživanja i donosi zastoje u platnom prometu. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 18. maja vas upozorava da se pripazite tajnih neprijatelja koji će pokrenuti spletke iza vaših leđa kako bi vas ometali u nastojanju da napredujete u poslu i karijeri. U trećoj dekadi maja Mars će ući u vaš znak što će vas činiti nepobedivim i prevazići ćete sve prepreke. Venera ulazi u Bika i donosi vam stabilnu zaradu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima finansija, menadžmenta, administracije i modernih tehnologija. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2022.

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u vaš znak početkom maja doneće vam više pažnje od strane vašeg emotivnog partnera koji će pokazivati inicijativu. Očekuje vas više dinamike u vezi, a vaš partner će biti strastven i budiće u vama potrebu da vodite igru, što će vam oboma prijati. Sekstil Merkura sa Venerom doprineće boljem razumevanju između vas i kvalitetnoj komunikaciji.

Venera će u trećoj dekadi maja praviti sekstil sa Saturnom i doneće vam više zanimanja za društvene aktivnosti i izlaske sa zajedničkim prijateljima. Kvadrat Venere sa Plutonom će dovesti do ljubomornih scena koje će vam vaš partner prirediti ali koje ćete uspeti da izgladite. Ulazak Venere u znak Bika će vam doneti stabilnost u vezi ali i veće zahteve partnera.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u vaš znak početkom maja će vas staviti u centar pažnje osobe koja će vam otvoreno staviti do znanja da želi sa vama intimnost ali i nešto više. Privući će vas direktan nastup ali i kvaliteti kao i izgled te osobe i vrlo brzo ćete pristati na intimnu i počećete da više vremena provodite zajedno. Sve će se skladno odvijati do treće dekade maja, kada će strasti postati prejake i počeće da dovode do neprijatnosti. Ovo će biti trenutak odluke. Pružićete šansu i ući u vezu.

Stariji Ovnovi će na početku maja uži u intimne odnose sa osobom koja im duže vreme privlači pažnju. Očekuje vas uzbudljiva avantura puna strasti koja bi mogla da se do kraja meseca pretvori u nešto ozbiljnije. Moguća je nova veza.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2022.

Zdravlje će vam biti uglavnom dobro tokom maja ali je ipak važno da preduzmete preventivne mere, najviše zbog osetljivosti na prehladu i bronhitis, kao i alergiju u predelu disajnih puteva. Merkur će 11. maja krenuti retrogradno što će umanjiti vašu otpornost, a doneće vam i osetljivost na stres, zbog čega su moguće lakše i prolazne psihosomatske smetnje.

Vašem organizmu je potreban pojačani unos ugljenih hidrata. Svakodnevno možete da pripremate jela od pirinča, integralnih žitarica, ovsenih pahuljica, kao i jela sa pasuljem i sočivom. Od mesa će vam prijati junetina, a od ribe losos i skuša. Od mlečnih proizvoda jedite kajmak. Od voća uzimajte banane i borovnice, a od semenki kikiriki i badem.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2022.

5, 9, 16, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.