Najnovije na sajtu

Ovan – mesečni horoskop za oktobar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za oktobar 2021. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za oktobar 2021.

Dragi Ovnovi,
Početak oktobra vam donosi teškoće na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam neslaganja sa poslovnim partnerima koja će zahtevati promene planova i prilagođavanje okolnostima. Ovo nije povoljan period za potpisivanje novih ugovora. Neophodan je dogovor oko finansija kako biste rešili ovaj problem, a to ćete uspeti zahvaljujući sekstilu Venere sa Plutonom. Nakon toga ćete poboljšati saradnju i bolje ćete se organizovati u timskom radu. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnost za saradnju sa inostranim partnerima, posebno ako ste po struci dizajner ili ako se bavite samostalnim poslom. Konjunkcija Sunca sa Marsom će vam omogućiti sa uđete u partnerstvo sa osobom na visokom položaju, ali će vaše mogućnosti odlučivanja u ovom partnerstvu biti umanjene i glavnu reč će imati osoba na višem položaju. To će vam doneti nove pritiske ali ćete uspeti da vaše obaveze obavljate korektno i na vreme. Jasno ćete sagledati vaše šanse i ostvarićete uspeh na polju javnosti.

Mekur će 10. oktobra praviti konjunkciju sa Marsom i omogućiće vam da pokrenete jedan važan zajednički projekat koji će vam doneti bolji položaj u poslu, nova poznanstva i partnerstva i velike šanse da se probijete ispred konkurencije. Saturn kreće direktno i biće vam lakše da rešavate obaveze u okviru velikih i dugoročnih projekata. Sunce će 17. oktobra praviti kvadrat sa Plutonom, zbog čega ćete biti suočeni sa nedostatkom resursa i preprekama koje će dolaziti iz nevidljivog izvora. Jupiter i Merkur će krenuti direktno 17. oktobra, što će vam omogućiti bolju koordinaciju sa saradnicima. U trećoj dekadi oktobra kvadrat Marsa sa Plutonom vam donosi konflikte sa osobama od autoriteta.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, prava, administracije i javnosti. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to planirate.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za oktobar 2021.

Ako ste u vezi:

Venera će 2 oktobra praviti sekstil sa Plutonom i probudiće u vama strasti što će vašem emotivnom partneru prijati i doprineće unošenju dinamike u vašu vezu. Sunce će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju partnerstva, što će vam doneti motivaciju da zajedničkim snagama započnete ostvarivanje važnih ciljeva koji će poboljšati vaš zajednički život.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju ljubavi i omogućiće vam da rešite teškoće koje su vam pravile smetnje u vezi u proteklom periodu. Poboljšaćete komunikaciju. Sekstil Venere sa Jupiterom u trećoj dekadi oktobra doneće vam mogućnost zajedničkog putovanja, više zabave i druženja sa prijateljima. Bićete srećni i zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Na početku oktobra će vam sekstil Venere sa Plutonom doneti poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući, na prvom mestu svojim izgledom, a zatim i snažnim karakterom. Zaljubićete se i počećete da se viđate, izlazite i provodite mnogo vremena zajedno. Vaša nova simpatija će umeti da vas motiviše i pokreće da ispoljite najbolji deo sebe. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu koja će biti skladna ali i puna izazova jer ćete morati da se date celim bićem u vezu.

Stariji Ovnovi će na početku meseca postati intimni sa osobom koju su nedavno upoznali i koja ih neodoljivo fizički privlači. Poželećete da uđete i u emotivnu vezu ali ćete prvo morati da se dokažete i prođete test od strane partnera.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za oktobar 2021.

Zdravlje će vam biti osetljivo na početku oktobra i bićete podložni upalama ali će to biti kratkotrajno i ako i dođe do nekog oboljenja, brzo ćete se oporaviti. Do kraja meseca će vaš imunitet ojačati zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem i Marsom. Praktikovaćete fizički trening koji će doprineti boljoj fizičkoj kondiciji. Izbegavajte zagađen vazduh i jak vetar.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica sa mnogo vitamina. Od povrća jedite pasulj, grašak, karfiol, cveklu, krastavac, krompir i šargarepu. Od mesa jedite piletinu, ćuretinu i ribu. Jogurt, sir i masline možete uzimati svakog dana. Integralni hleb, testenine i slatkiše jedite umereno. Od voća jedite kruške, jabuke i pomorandže. Uzimajte E vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za oktobar 2021.

7, 11, 16, 20, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.