Najnovije na sajtu

Rak – godišnji ljubavni horoskop za 2015. godinu

Najbolje ćete se slagati sa:
Rak, Vaga, Ribe

Najgore ćete se slagati sa:
Lav, Strelac, Vodolija

Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećna Nova godina, dragi naši emotivci!

I u ovoj godini Rakovi će se, po običaju, odlično snalaziti u situacijama u kojima bi morala da bdue naglašena vaša osećajnost i emotivna lojalnost. I dalje ćete biti privlačni, shvaćeni i voljeni od strane partnera.
Oni koji su u dužem vezama ili u braku, imaće male dileme u nekoliko navrata, da partneri imaju manje osećanja od vas samih, ali ne shvatajte te trenutke lično, shvatite to kao rutinu u koju je vaša veza ušla, i zbog koje partneri i nemaju toliku potrebu da vam dokazuju svoja osećanja. A osećanja prema vama sigurno imaju, i uvek će ih imati. Ne shvatajte to lično, već probudite partnera iz zimskog sna, sigurno će vam višestruko vratiti ono što vam je potrebno.

04

Slobodni rakovi mogu da očekuju upoznavanje nove osobe krajem zimskog perioda, mada veze koje se tada pokrenu i neće biti previše stabilne, a definitivno će biti kratkotrajne, definitivno će se prekinuti krajem leta. Naravno, to ne znači da treba da vas obuzme tuga, patnja, biće nove prilike krajem sledeće godine, a te veze će definitivno imati budućnost koja će da zavisi samo od vas, ako vam se taj partner svidi onda nema šta da brinete.
Sve u svemu, dobra godina za Rakove, par trzavica, ništa specijalno oko čega biste trebali da se zabrinete. Uživajte, volite i bićete voljeni!