Najnovije na sajtu

Rak – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Na ulasku u novu 2016. godinu Mesec, vaš vladar, nalazi se u znaku Vage i polju doma i porodice, praveći lep aspekt sa Venerom i Saturnom iz polja svakodnevice. Dobar aspekt je i sa Merkurom, vladarom komunikacije iz polja ozbiljnih partnerstava i braka. Postoji doduše i kvadrat sa Suncem iz istog polja, kao i Mars, koji je još uvek u vašem polju doma. Ukratko – najviše su tokom ove godine potencirani bitni odnosi, duže veze i brakovi, koji imaju velikih mogućnosti da se učvrste. Naravno, obzirom na sve navedeno, postojaće problematika, ali ne bih rekla da je ona nerešiva. Naglašeno je da će slobodni imati više prilika za ostvarivanje emotivne sreće, ali da će malo teže doći do one prave osobe. Biće potrebno da par puta „padnete“ i naučite neke važne lekcije.

Odmah početkom januara Mars prelazi u svoje sedište i znak Škorpije, vaše polje ljubavi. Slobodnima bi već period do kraja prve polovine meseca mogao doneti osobu za koju će pomisliti da je onaj pravi partner za njih. Mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava i braka zaista će neke od ovih priča favorizovati i odmah postaviti na čvrste temelje, ali zbog uvodnog teksta, samo budite malo oprezni i potrudite se da maksimalno uložite u ovaj odnos. Ovaj aspekt donosi i prve nagoveštaje onima u braku i emotivnim vezama da je vreme da se ozbiljno pozabavite svojim odnosima i ispravite propuste. Februar je dosta miran, s tim što opet u prvoj polovini meseca još jedna prilika stoji slobodnima za ljubav.

U martu su svi odnosi na preispitivanju, što će nekako najteže podneti oni koji su od skora ušli u veze. Javlja se nerazumevanje i problemi u komunikaciji, kao i teškoća da se sa partnerom uskladite i povežete. U aprilu, vladar polja ljubavi Mars, koji je u međuvremenu prešao u znak Strelca, kreće retrogradno, pa je moguće da se neki od odnosa koji su u međuvremenu prekinuti vrate na staro i eventualno oporave i nastave. Taj trend će se nastaviti naročito tokom maja, kada se Mars vraća u znak Škorpije i vaše polje ljubavi. Iako vladar polja braka takođe ide unazad, za bračne odnose je ovo period da se neke situacije koje su pravile problem završe uspešno i da se vas dvoje u potpunosti vratite jedno drugom i svom odnosu.

04

I pripadnicima vašeg znaka će veći deo juna proći u problemima, oni koji se nisu potrudili oko svojih veza, sada se suočavaju sa dosta ozbiljnijim situacijama, od optužbi za neverstvo do pritisaka koje i vi i partner možete vršiti jedno na drugo. Biće potrebno dosta živaca da se iz ovoga izađe na pravi način. U julu su Venera, Sunce i Merkur u vašem znaku, skladno povezani sa vladarom polja ljubavi Marsom, i ovo je još jedan period za slobodne da pronađu svoju emotivnu sreću. Međutim, za bračne zajednice i duže veze, rekla bih da je ovo krajnji ispit koji bi mogao biti dosta komplikovan. Obzirom da je u tom trenutku ljubav ipak na vašoj strani, pokušajte da zaboravite ono što vas razdvaja i više se usmerite na ono što osećate jedno prema drugom.

Od kraja avgusta situacija kreće na bolje, a stvari nekako u potpunosti dolaze na svoje mesto ulaskom Jupitera u vaše polje doma i porodice. Od tog momenta očekujte poboljšanje u svim svojim emotivnim relacijama, a takođe i ozbiljnije planove za „kućenje“ koje pojedini Rakovi toliko dugo priželjkuju. Slobodni, iskoristite oktobar, jer je Venera u vašem polju ljubavi. Do kraja godine zauzeti imaju prilično miran „put“, s tim što će nervoza biti prisutna među partnerima tokom decembra…Sve najbolje vam želim u novoj godini!

Izvor: Moj Astrolog