Najnovije na sajtu

Rak – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Vodolijama, Ovnovima, Vagama Najgore ćete se slagati sa: Bikovima, Blizancima, Ribama Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Moguće je da vam ova godina zbog nekih zdravstvenih problema (ili vaših ili partnerovih) malo manje dobro pođe što se ljubavi tiče, pošto će zdravstveni problemi biti na prvom mestu, ali jaki ste, pa ćete sve to što je loše bilo lako nadoknaditi. Zdravstveni problemi koje smo pomenuli ne moraju da budu strašni, ne brinite, ali neke glavobolje, stres, ili čak gluposti tipa pms-ova mogu da upadnu u prvi plan, a ljubav stave na neko drugo mesto.

ljubavni-horoskop

Stres i pritisak na poslu, školi, mogu da utiču loše na vašu zainteresovanost, mogu da vam iscrpe dosta energije tako da ćete biti umorni za ljubav, nećete pokazati emocije koje posedujete. Stoga vam se savetuje da bar kada padne noć, kada se iole odmorite, zaboravite na sve probleme, i posvetite se voljenoj osobi.

Oni koji su u dužim vezama  mogu polako da razmišljaju o venčanjima, a oni koji se ove godine venčaju imaju velike šanse da život nastave u inostranstvu, daleko od mesta gde su sada. Pa ako vam se ide odavde – venčanje je prvi korak.

Ljubavni život će vam sredinom i krajem godine biti toliko zanimljiv da će vam čak i drage osobe pozavideti na tome i biti ljubomorne na vaše veze. Kako to ružno, a lepo zvuči?!

Savetuje vam se da ne ulazite ni u kakve veze sa bikovima, ribama i blizancima, a preporučuju vam se osobe rođene u znaku vodolija, ovna ili vage. Sa njima ćete sigurno naći zajednički jezik, i još mnogo toga zajedničkog…

Rakovi, ne budite suviše lenji, pokažite emocije, to su vaše najlepše osobine, inače bi vaši partneri mogli da budu jako, jako povređeni. Ljubav u 2014. dobra, naročito od sredine do kraja godine. Budite kreativni, romantični i zabavni u narednoj godini, koliko u tome uspete toliko će i vaš ljubavni život biti zanimljiv.

Rakovi, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

1 komentar dana Rak – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

  1. Aleksandra // 31. marta 2014. at 6:50 pm //

    Molim Vas da mi kažete da li stoji u skorije vreme promena mesta stanovanja?
    Hvala

Comments are closed.