Najnovije na sajtu

Rak – mesečni horoskop za decembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za decembar 2021. za sve Rakove

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za decembar 2021.

Dragi Rakovi,
Totalno pomračenje Sunce dogodiće se 4. decembra u znaku Strelca i negativno će se odraziti na vaše polje usluga. Mogući su zastoji, nezadovoljni klijenti i prestanak pružanja jednog od vidova usluga. Sa radnim kolegama može doći do teškoća u odnosima i saradnji. Mars će 6. decembra praviti sekstil sa Plutonom i doneće vam uspeh u oblastima javnosti, poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima i ubrzani napredak u razvoju zajedničkih projekata. S druge strane će kvadrat Marsa sa Jupiterom prouzrokovati teškoće u platnom prometu. Izbegavajte finansijske rizike i zaduživanja. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmerićete napore u rešavanje teškoća na koje ste nailazili u polju usluga i obezbedićete sebi podršku koja će vam biti od velike pomoći. Bićete bolje organizovani u zajedničkim poduhvatima, uspešno ćete se dogovarati sa poslovnim partnerima oko svega i sklapaćete nove sporazume. Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i usporiće vas u daljem razvoju zajedničkih projekata i u javnim nastupima.

Sunce će 20. decembra praviti sekstil sa Jupiterom i omogućiće vam da poboljšate finansijske transakcije i ostvarite profit kroz pružanje visoko kvalitetnih i skupljih poslovnih usluga. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neočekivane i ozbiljne probleme u odnosima sa dugogodišnjim saradnicima koji neće biti zadovoljni raspodelom zarade. Ovo će vam ponovo doneti zastoje na polju novca, a mogli biste da pretrpite i gubitke. Na polju javnosti ćete uspeti da pokrenete nešto novo što ste ranije već pokušali ali niste uspeli. 29. decembra će Jupiter ući u znak Riba, što će vam otvoriti mogućnosti za nove istraživanja. Poslovnu godinu ćete završiti uspešno i sa manjim dobicima.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima usluga, javnosti, u pravnim oblastima, ekonomiji i u marketingu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za decembar 2021.

Ako ste u vezi:

Na samom početku decembra će Sunce praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vašem partneru i vama da uvećate zajednički budžet. Venera će praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju ljubavi, što će pokrenuti konstruktivne promene u vašem odnosu sa voljenom osobom. Pojačaće se vaša bliskost i jedno drugome ćete ispuniti očekivanja.

Venera će krenuti retrogradno u drugoj polovini decembra, što će prouzrokovati zahlađenje i povlačenje između vas i vašeg partnera. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do ozbiljnih sukoba zbog neslaganja oko međusobnih potreba u društvenom životu. Biće neophodno da se više posvetite emotivnim i intimnim potrebama voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija koju će Venera praviti sa Plutonom u drugoj dekadi decembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas snažno fizički privući. Između vas dvoje će se pojaviti jake strasti i vrlo brzo ćete ući u intimne odnose. Kada Venera krene retrogradno 19. decembra, doći će do susreta sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i opet ćete osećati osećanja koja ste imali nekada. Naći ćete se u situaciji da treba da izaberete između nove i stare ljubavi. Nova će imati više šanse.

Nešto stariji Rakovi će imati susret sa osobom sa kojom su nekada bili u emotivnoj vezi i kod oboje će se pojaviti potreba da pokušaju ponovo. Probudiće se nekadašnje strasti i vrlo brzo ćete uspostaviti vezu koja će biti bolja od očekivanog.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za decembar 2021.

Pomračenje Sunca u vašem polju zdravlja na početku decembra doneće vam pad imuniteta i podložnost kardiovaskularnim tegobama kao što je promenljiv krvni pritisak, otežana cirkulacija i loša krvna slika. Bićete podložni upalnim procesima. Potrebno je da se više odmarate i da izbegavate velika naprezanja i stres. Druga polovina meseca vam donosi poboljšanje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bazne, kako biste uspostavili ravnotežu u organizmu. Od povrća jedite grašak, brokoli, crni luk, šargarepu, kelerabu i bundevu. Od voća uzimajte kivi, mandarinu, grejpfrut, jabuke i ananas. Prijaće vam morske alge, đumbir, masline i indijski orah. Pijte indijski čaj, mineralnu vodu i sok od limuna.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za decembar 2021.

2, 5, 12, 17, 21

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.