Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za jun 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2021. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2021.

Dragi Škorpioni,
Venera će 2. juna ući u znak Raka i doneće vam više podrške za važne projekte od osoba koje su vam naklonjene i koje su u mogućnosti da vam pruže pomoć ili da investiraju u vaše projekte. Koristi ćete imati i od saradnje sa inostranim preduzećima. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti stabilan platni promet i na vreme ćete dovršiti prioritetne radne zadatka. Dobitke ćete ostvariti kroz oblasti građevinarstva i poljoprivrede. Venera će praviti trigon sa Jupiterom, što će pojačati vaš osećaj za dobitne investicije. Ulazak u jedan poslovni i finansijski rizik će vam se višestruko isplatiti. Dobici vas očekuju kroz zabavu, dizajn i kreativne projekte. Mars će 5. juna praviti opoziciju sa Plutonom i dovešće do propasti pregovora o uvođenju novih tehnologija u vaš posao, zbog čega vaši planovi povezani sa oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacije neće moći da se ostvare. Pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna uticaće nepovoljno na vaš platni promet i doneće vam gubitke i zastoje. Izbegavajte da se zadužujete. Do poboljšanje će doći u poslovnim i javnim odnosima.

Mars će 11. juna ući u znak Lava i vaše polje posla, što će vas usmeriti ka važnim ciljevima i pojačati vašu motivaciju, rukovodeće sposobnosti i takmičarski duh. Moguć je napredak u karijeri zahvaljujući vašoj efikasnosti. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do sukoba u interesima između vas i jednog poslovnog partnera, zbog čega može doći do zastoja u radu ili do prekida partnerstva, što bi za posledicu imalo odlaganje važnih rokova i gubitke. Merkur će 22. juna krenuti direktno i uspećete da rešite deo zastoja u platnom prometu i da naplatite jedan deo vaših potraživanja. Venera će 27. juna ući u znak Lava i doneće vam bolji osećaj za lepotu i dizajn, kao i bolji osećaj za poslovne odnose.

Nezaposleni Škorpioni će imati povoljne okolnosti za dobijanje zaposlenja u oblastima javnosti, prava, ekonomije, finansija, dizajna i zabave.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2021.

Ako ste u vezi:

Venera će na početku juna ući u znak Raka i omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom oko rada na zajedničkim ciljevima i ostvarite željene rezultate, što će pojačati vašu bliskost. Trigon Venere sa Jupiterom pružiće vam mogućnost da otputujete sa partnerom na mesto gde ćete dobro da se provedete. Unećete više zabave i radosti u vašu emotivnu vezu.

Venera će u drugoj dekadi juna praviti sekstil sa Uranom, što će vam dati dobar osećaj šta vam je potrebno da promenite i da novo unesete u vaš odnos kako biste izbegli monotoniju i postigli više sklada. U trećoj dekadi meseca Venera će praviti trigon sa Neptunom i doneće vam više romantičnih i intimnih trenutaka. Izbegavajte ljubomorne scene krajem meseca.

Ako ste slobodni:

Tokom juna ćete imati više povoljnih mogućnosti da upoznate nekoga s kim biste delili zajednička interesovanja, imali zajedničke teme za razgovor, dobro razumevanje i osećaj za međusobne potrebe u ljubavi. Privući će vas osoba koja je vedrog i optimističnog duha, sa kojom ćete uživati u intelektualnim temama. Pojaviće se i neko ko je avanturista po prirodi i originalan u nastupu. Na kraju ćete se ipak opredeliti za romatničnu osobu koju će krasiti idealistički pogledi na svet.

Stariji Škorpioni će na početku juna upoznati osobu koja će ih privući svojom snažnom pozitivnom energijom i širinom pogleda, a kasnije će otkriti kako je njihova nova simpatija puna novih ideja. Zaljubićete se i ubrzo započeti skladnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2021.

Mars će u prvoj dekadi juna praviti opoziciju sa Plutonom, što vas upozorava da budete pažljivi jer ćete biti skloni povredama, urološkim upalama, želudačnim smetnjama i opštem padu imuniteta. Preduzmite preventivne mere kako biste izbegli nepotrebne komplikacije. Poboljšanje vas očekuje u drugoj polovini juna. Budite više u pokretu i u prirodi.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže materije za čišćenje organizma od nagomilanih toksina. Od povrća jedite kelj, blitvu, crni i beli luk, šargarepu, cveklu i brokoli. Od voća jedite avokado, pomorandže i banane. Od mlečnih proizvoda svakodnevno uzimajte jogurt. Pijte limunov sok, kao i čaj od maslačka sa đumbirom i medom.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2021.

1, 6, 11, 17, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.