Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za jun 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2022. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2022.

Dragi Škorpioni,
Merkur će 3. juna krenuti direktno, što će vam omogućiti da nastavite pregovore oko potencijalno novog poslovnog partnerstva i sklapanja novih ugovora. Bićete u mogućnosti da se posvetite rešavanju zastoja na polju platnog prometa i uspećete da poboljšate vaše finansijsko stanje. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno i prouzrokovaće teškoće koje će dovesti do odlaganja rokova koji su povezani sa velikim projektima. Zbog toga ćete biti primorani da više vremena i energije ulažete u rešavanje nastalih zastoja i prepreka. Trigon Merkura sa Plutonom će vam omogućiti da nastavite pregovore koji su bili prekinuti u prethodnom periodu i da ih uspešno okončate. Imaćete uspeha u oblastima trgovine. Konjunkcija Venere sa Uranom će vam omogućiti da započnete novo poslovno partnerstvo koje dolazi neočekivano, a pokazaće se unosnim u budućnosti. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i bićete dobro organizovani u planiranju većeg obrta novca, što će ćete uspeti da postignete. Ostvarićete dobitke kroz oblasti bezbednosti i zdravstva.

Sunce će 16. juna praviti trigon sa Saturnom i uspećete da prikupite neophodna sredstva da biste u roku postigli planirane obaveze u velikim projektima i inženjerskim poslovima. Pri tome izbegavajte prihvatanje rizičnih zadataka i investicija. Sunce će 21. juna ući u znak Raka, što će vam doneti podršku od nadređenih i jedne osobe na visokom položaju. Mars će 28. juna praviti sekstil sa Saturnom i motivisaće vas da uložite dodatne napore kako biste uspeli da najveći broj važnih obaveza dovršite u predviđenom roku. Bićete na dobitku. S druge strane, kvadrat Sunca sa Jupiterom na kraju meseca će prouzrokovati nedostatak sredstava za implementaciju novih usluga i nailazićete na teškoće ako se bavite uvozom robe.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima građevinarstva, poljoprivrede, IT industrije i inženjeringa.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Uranom 12. juna će vam omogućiti da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom, što će i vama i vašem partneru prijati. U drugoj dekadi juna će Venera praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće neslaganje sa partnerom ubog toga što ćete imati manje vremena za dom i porodicu zbog poslovnih i drugih obaveza.

Venera će u 19. juna praviti sekstil sa Neptunom, što će uneti u vaš odnos sa partnerom više nežnosti i romantičnih trenutaka udvoje. Trigon Venera sa Plutonom u trećoj dekadi juna će probuditi strasti koje su u proteklom periodu bile manje izražene i oboje ćete biti ispunjeni. Sekstil Venere sa Jupiterom će doneti više smeha, radosti i sreće u vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Uranom u drugoj dekadi juna će vam doneti poznanstvo sa osobom koja će vas bukvalno oboriti sa nogu pri prvom susretu. Bićete oduševljeni njenim originalnim nastupom, stilom oblačenja, životnim stavovima, kao i sličnim željama i očekivanjima u ljubavi. Jedno drugom ćete se na prvi pogled dopasti i počećete da se viđate i sve više vremena da provodite zajedno. Do kraja meseca ćete biti sigurni da ste pronašli nekog s kim se možete odlično slagati.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu sa kojom će moći da razgovaraju o svim mogućim temama i sa kojom će se dobro razumeti i dopunjavati. Simpatije će biti obostrane i odlučićete da uđete u vezu koja će na početku biti slobodna.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2022.

Prolazak Marsa i Jupitera kroz vaše polje zdravlja će uticati blagotvorno na vas i vaše zdravlje će biti snažno i stabilno. Osećaćete potrebu za fizičkim vežbama i stalnim kretanjem. Slobodno vreme ćete provoditi u šetnji po prirodi, što će ojačati vašu kondiciju i imunitet. Pripazite na ishranu i jedite samo svežu hranu, jer biste mogli da imate probavne smetnje.

Prijala bi vam dijetalna ishrana. Umanjite ili izbacite iz ishrane peciva i testenine, a ako je moguće i hleb. Jedite svakodnevno jaja, a dozvoljene su i sve vrste mesa koje je najbolje da pripremate grilovano. Ribu jedite često, posebno morsku ribu. Od povrća jedite paradajz, papriku, spanać i kupus. Od voća jedite jabuke i orašaste plodove. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2022.

4, 12, 15, 20, 26

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.