Najnovije na sajtu

Škorpija – mesečni horoskop za maj 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2021. za sve Škorpije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2021.

Dragi Škorpioni,

Venera će na početku maja praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam korisnu saradnju sa dizajnerima i preduzećima koja se bave oblastima zabave i kreativnim projektima. Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam teškoće pravne prirode u završnoj fazi jednog projekta, zbog čega ćete morati da odložite predviđene rokove, a to vam može naneti gubitke. Nailazićete i na administrativne teškoće i nesuglasice sa nadređenima. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan, što će vam omogućiti da kroz dobru organizaciju i promišljeno planiranje poboljšate platni promet i prikupite neophodna sredstva za nastavak svih aktuelnih radnih obaveza. Trigon Venere sa Plutonom će vam doneti uspeh u pregovorima koji će se okončati sklapanjem novog i isplativog poslovnog partnerstva. Uspeh ćete ostvariti u oblastima trgovine, komunikacija i javnosti. Bićete prilagodljivi u odnosima sa klijentima. Venera će ući u znak Blizanaca 9. maja i doneće vam dobar osećaj za tokove novca i povlačenje dobitnih poteza i investicija. Započećete nove finansijske planove.

Mars će 12. maja praviti sekstil sa Uranom i doneće vam podršku za unošenje novih metoda u vaš način poslovanja, što će se odraziti povoljno na vaša poslovna partnerstva. Uspeh vas očekuje u oblastima industrije i modernih tehnologija. Jupiter će ući u znak Riba gde je snažan 14. maja i usmeriće vas ka započinjanju kreativnog projekta koji će vam se višestruko isplatiti u budućnosti. Očekuje vas uspeh ako se bavite prosvetom i oblastima zabave. Totalno pomračenje Meseca u znaku Strelca 26. maja doneće vam teškoće na polju novca. Izbegavajte nove i rizične investicije. Nećete moći jasno da sagledate vaše finansijske mogućnosti. Merkur će krenuti retrogradno 30. maja i još više će iskomplikovati vaše finansijske tokove. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima dizajna, inženjeringa, metalske i IT industrije. Dobru zaradu možete ostvariti kroz honorarne poslove.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2021.

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Neptunom na početku maja uneće lepe romantične trenutke u vaš odnos sa voljenom osobom i pojačaće vašu bliskost. Pojačaće se i vaše strasti uz pomoć Venerinog trigona sa Plutonom, što će uneti više dinamike i intimnih trenutaka u vašu emotivnu vezu. Ulazak Venere u znak Blizanaca će vas pokrenuti da poboljšate zajedničke finansije.

Venera će početkom treće dekade maja praviti trigon sa Saturnom. Posvetićete slobodno vreme porodičnim aktivnostima i vaš odnos sa voljenom osobom će ući u stabilnu fazu gde ćete se zajedničkim snagama baviti ostvarivanjem ranije planiranih ciljeva u čemu ćete imati dosta uspeha. Poboljšaćete komunikaciju, razumevanje i međusobno poverenje.

Ako ste slobodni:

Tokom maja ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim izgledom i koja će intuitivno osećati vaše potrebe i vaša raspoloženja i umeće da se adekvatno postavi u odnosu na vas u svakom trenutku. Vas će to potpuno osvojiti i zaljubićete se. Ubrzo ćete ući u intimne odnose i započeti skladnu emotivnu vezu koja će se pokazati vremenom ozbiljna. Shvatićete da se odlično slažete sa vašim novim partnerom i već do kraja meseca ćete početi da razgovarate o zajedničkim planovima.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu sa kojom će otkriti mnogo zajedničkog, a posebno dobro ćete se slagati u bliskim emotivnim odnosima. Jaka međusobna privlačnost će vas spontano uvesti u emotivnu vezu koja će biti skladna.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2021.

Tokom maja će vaše zdravlje biti stabilno. Osećaćete stalnu potrebu za kretanjem, bićete puni pozitivne energije. Bavićete se nekim novim vidom brige za zdravlje i primenjivaćete neku od modernijih metoda. Zainteresovaćete se za program fizičkih vežbi koji uključuje ekstremne sportove i u tome ćete uživati. Vaša fizička kondicija će biti vrlo jaka.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su kalorične i pune proteina i vitamina. Jedite ribu i morske plodove, sa dodatkom morskih algi koje čiste vaše telo od toksičnih materija. Sveže voće i povrće uzimajte svakodnevno u većim količinama, uglavnom presno. Voćne salate i ceđeni voćni sokovi su vam neophodni. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2021.

3, 8, 14, 17, 21

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.