Najnovije na sajtu

Strelac – godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2021. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za 2021.

Dragi Strelčevi,
Nova 2021. godina vam počinje sa napetim aspektima. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam otežati pregovore oko novih velikih i dugoročnih projekata, a na teškoće ćete nailaziti i na polju saobraćaja i trgovine. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do neočekivanog zastoja i raznih teškoća u vašem pokušaju da proširite ponudu vaših usluga. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslovima, pravom, reklamnim uslugama i advokaturom. Tokom februara ćete uspeti da pokrenete nove pregovore i imaćete više uspeha u sklapanju sporazuma i dogovora. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom i dodatno će otežavati vaše napore na pokretanju novih usluga. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa radnim kolegama ali i na polju zdravstva ako ste zaposleni u tom sektoru. Merkur koji vlada vašim poljem posla će u martu prolaziti kroz znak Riba gde je u izgonu, što će vam otežavati da na vreme obavite prioritetne radne zadatke. April i maj će vam biti povoljni za rešavanje teškoća na polju usluga i konačno ćete uspeti da ostvarite napredak i planirane ciljeve.

Lunarna eklipsa krajem maja u vašem znaku će vam doneti zastoje na polju platnog prometa, dok će Solarna eklipsa u Blizancima u junu dovesti do prekida jednog važnog partnerstva na vašu štetu. Tokom juna i jula će Mars, Venera, Saturn i Uran ući u T-kvadrat, što će vam doneti nove teškoće na polju usluga, komunikacija, trgovine i saobraćaja. Izostaće podrška koju ste očekivali od institucija i stručnih lica. Od avgusta će doći do poboljšanja i uspećete da do sredine novembra ostvarite napredak u svim važnim oblastima, što će poboljšati vaše finansije, a može vam doneti i napredak u karijeri. Tokom decembra Solarna eklipsa u vašem znaku mogla bi dovesti do pada sa položaja. Izbegavajte rizike.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle tokom aprila, maja, avgusta, septembra i oktobra. Najviše izgleda za novi posao imaćete u oblastima javnosti, industrije, trgovine i u IT sektoru.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za 2021.

Ako ste u vezi:

Tokom februara, juna i oktobra nailazićete na nesporazume u komunikaciji i dogovorima sa partnerom. Ono što niste rešavali na vreme u vašem odnosu, neizgovorene reči, neostvareni zajednički planovi, zahtevaće od vas doista strpljenja i dobre volje kako vaš odnos ne bi trpeo previše. Najvažnije će biti da nađete način da odgovorite na partnerove potrebe.

Maj, avgust i decembar će biti meseci kada ćete moći da postignete najviše sklada u emotivnoj vezi i kada ćete uspeti da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Uživaćete u zajedničkim putovanjima. Ostali periodi u godini će vam doneti prijatne i opuštajuće intimne trenutke uz voljenu osobu. Jedno drugome ćete davati pozitivne podsticaje i pokazaćete više inicijative.
Ako ste slobodni:

Period od januara do sredine aprila vam nije naklonjen za ulazak u novu emotivnu vezu. Privući će vas osoba koja je puna ideja ali nećete moći da se razumete i da se emotivno povežete. Maj vam donosi kratku ali lepu avanturu. U junu će doći do susreta sa bivšim partnerom koji će želeti da vam se vrati ali bi bilo najbolje da na to ne pristanete. Avgust vam je najbolji mesec u godini za ulazak u novu vezu. U vaš život će ući osoba koja će vas iskreno voleti i učiniti vas srećnim.

Nešto stariji Strelci će biti često na mestima gde mogu da upoznaju osobu sa kojom bi mogli da se slože i započnu skladnu vezu. Najviše sreće imaće tokom septembra kada će preko zajedničkog prijatelja upoznati budućeg emotivnog partnera.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za 2021.

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno, uz samo povremene lakše smetnje poput prehlade i hormonskog disbalansa. Potrebno je da održavate zdravlje fizičkim vežbama i redovnim odmorom. Od juna ćete imati osetljiv disajni i probavni sistem. Potrebno je da boravite u prirodi, na čistom vazduhu i da se zdravo hranite. Krajem godine moguće su migrene.

Lako probavljive namirnice su vam neophodne u narednih godinu dana. Izbegavajte ili bar znatno umanjite unos jako začinjenih, pečenih na ulju i konzerviranih namirnica. Ribu i morske plodove jedite bar jednom nedeljno, dok meso jedite samo kuvano na pari i uglavnom pileće. Uzimajte što više svežeg i sezonskog voća i povrća. Potreban vam je magnezijum.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za 2021.

2, 8, 15, 21, 24