Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za februar 2013.

POSAO

Vi cete ovog meseca puno vremena provesti na kracim putovanjima.Bice u pitanju manje relacije ali cesto cete odsustvovati iz mesta stalnog boravka. Mesec je vrlo dinamican za vas I izdesavace se brojne promene u vasoj okolini, sa poznanicima,komsijama I rodjacima.Stalno cete biti u pokretu sto ce vam prijati.U poslednjoj dekadi meseca vise vremena cete provoditi u svom domu sa porodicom I vladace prava topla porodicna atmosfera.
Poslovno niste u nekom znacajnom period sto se tice napredovanja, izuzev ako se bavite pisanjem i novinarstvom.U tom slucaju ovo je zlatan period inspiracije i slave za vas.Novcana situacija bice stabilna ali sredinom meseca bicete jako nezadovoljni svojim tekucim prihodima jer moguca su neka ogranicenja I smanjenja. Vi ste skloni troskovima pa povedite o tome racuna na vreme.Morate biti stedljiviji.

LJUBAV

U emotivnom smislu ovo ce biti stabilan I lep mesec za sve strelceve koji su u vezi.Uzivacete sa vasim dosadasnjim partnerom a boravak jupitera,vaseg vladaoca u polju ljiubavi nagovestava poboljsanje u vasem odnosu.Za slobodne pripadnike znaka dobar period za ljubav tek dolazi,budite spremni da ga docekate,jer ove godine mnogi ce se odluciti za prosirenje porodice.

ZDRAVLJE

Dobro se osecate.

Srećni dani: 7,8,17,18,25 I 26