Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za jun 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2021. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2021.

Dragi Strelčevi,
Venera 2 juna ulazi u znak Raka i donosi vam poboljšani platni promet i povoljnije uslove u slučaju da je neophodno da se zadužite ili podignete kredit. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i to će vam doneti dobitke. Trigon Sunca sa Saturnom će vam omogućiti uspešne pregovore oko velikih i dugoročnih poslova, a donosi vam i uspeh u oblastima trgovine. Venera će praviti trigon sa Jupiterom i to je vrlo povoljan aspekt za finansijsku podršku, saradnju sa privatnim sektorom i finansijskim institucijama. Imaćete srećne okolnosti u poslu, važne obaveze ćete dovršiti u predviđenom roku i naplatićete važna potraživanja. S druge strane Mars će 5 juna praviti opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da budete pažljivi i izbegavate velike i tajne finansijske transakcije, kao i veće investicije u oblasti u kojima nemate dovoljno iskustva. Čuvajte se prevare, jer će neko pokušati da vas finansijski ošteti. Pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna može dovesti do prekida jednog poslovnog partnerstva i neuspeha u javnosti. Nailazićete na teškoće u pravnim stvarima.

Mars će 11. juna ući u znak Lava i usmeriće vas da usavršavate vaše veštine. Dobijaćete podršku i podsticaj od vaših nadređenih i ostvarićete korisnu saradnju sa inostranim partnerom. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati zastoje na poljima komunikacija, usluga i transporta, dovešće do neočekivanog prekida važnih pregovora oko novih poslova, a sa radnim kolegama ćete imati nesuglasice. Merkur će krenuti direktno 22 juna i počećete da polako i sigurno rešavate teškoće koje ste u proteklom periodu imali na polju javnosti, u odnosima sa poslovnim partnerima i u pregovorima. Opozicija Venere sa Plutonom vas upozorava da krajem meseca izbegavate rizične investicije. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, trgovine, saobraćaja, turizma, kao i u medijskim servisima i ljudskim resursima.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2021.

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi juna praviti kvadrat sa Neptunom i izazivaće nepoverenje između vas i voljene osobe. Bićete skrivanju istine od partnera. Pomračenje Sunca u znaku Blizanaca i u vašem polju ljubavi izazvaće zahlađenje i udaljavanje od partnera jer nećete moći da se složite oko mnogo stvari u vašoj vezi. Izbegavajte donošenje naglih odluka.

Merkur će krenuti direktno 22. juna i pomoći će vam da se usmerite ka jasnijem sagledavanju onoga što vam je pravilo teškoće u emotivnoj vezi u proteklom periodu. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom, bićete otvoreniji i iskreniji i to će vam omogućiti da poboljšate međusobno poverenje. Složićete se oko zajedničkih planova i potruditi se da ih ostvarite.

Ako ste slobodni:

Privući će vas na početku juna neko ko će vam delovati vrlo privlačno i osećajno, ali ćete saznati da je već u vezi i predložiće vam tajnu vezu. Pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi će vam omogućiti da vašu novu vezu držite u tajnosti, ali vam se može dogoditi da i vi budete na neki način prevareni i da shvatite da niste jednini s kim vaša nova simpatija ima tajnu vezu. Poboljšanje na polju ljubavi vas očekuju nakon 22. juna kada Merkur krene direktno. Moguća je nova ljubav.

Nešto stariji Strelci će nakon upornih pokušaja da privuku pažnju osobi koja im se dopada, doživeti razočarenje jer će otkriti da njihova simpatija ima neke mračne strane, što će ih navesti da odustanu i potraže sreću na drugom mestu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2021.

Najvećim delom juna zdravlje će vam biti stabilno i bićete puni pozitivne energije, vitalnost će vam biti na potrebnom nivou i imaćete pojačanu otpornost na stres. Praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i praktikovaćete jogu ili neki drugi vid relaksacionih vežbi. Krajem meseca ćete biti podložni bakterijskim infekcijama u mokraćnim kanalima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune proteina i vitamina. Možete svakodnevno da imate na jelovniku pileće ili ćureće belo meso, morsku ribu i jaja. Od mlečnih proizvoda jedite tvrdi sir i pijte jogurt. Od povrća će vam prijati soja, sočivo, brokoli, kukuruz i grašak. Od voća jedite maline, breskve i jagode. Za dodatak uzimajte kikiriki i badem.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2021.

4, 9, 15, 18, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.