Najnovije na sajtu

Strelac – mesečni horoskop za oktobar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za oktobar 2021. za sve Strelčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za oktobar 2021.

Dragi Strelčevi,
Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam spletke i ogovaranja koje bi mogle da kompromituju vaš ugled. Neko će pokušati i da vas finansijski izradi i uzme više nego što mu pripada. Pazite kakve ugovore sklapate. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom i izazvaće finansijske teškoće, što vas upozorava da pažljivo rukujete novcem i izbegavate nepotrebne izdatke. Imaćete dobar osećaj kakve poteze treba da povučete kako biste poboljšali finansijski priliv. Poboljšaćete odnose sa saradnicima i bićete dobro organizovani u timskom radu. Venera će 7. oktobra ući u vaš znak, što će istaći vaše kreativne sposobnosti, vaše radne kvaliteti i ljubazan pristup drugima. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom. Vaši nadređeni će vam dodeliti položaj vođe tima ali se vašim saradnicima i podređenima to neće dopasti i neće vas rado prihvatiti kao nadređenog. Bićete suočeni sa ozbiljnim izazovima i moraćete da se dokažete nadređenima ali i da nađete način da vas vaše osoblje prihvati kao lidera. Na sreću, umećete da uočite gde pravite greške i da to ispravite.

Saturn, Jupiter i Merkur će krenuti direktno u drugoj dekadi jula, što će vam omogućiti da nastavite pregovore koje ste odložili ili prekinuli u prethodnom periodu zbog nepovoljnih okolnosti i prepreka, uspećete da se bolje organizujete, prepravite neke planove i obnovite jedan saradnički odnos koji je bio u prekidu jedno vreme, a koji se ranije pokazivao dosta korisnim. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite odličnu koordinaciju sa saradnicima i postignete planirane ciljeve. Kvadrat Marsa sa Plutonom će vas činiti sklonim nepromišljenim potezima u pogledu finansija i investicija, što vam može naneti gubitke. Krajem meseca ćete postići uspeh u zdravstvu i tajnim pregovorima. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, konsaltinga, modernih tehnologija, javnosti i u ekonomskom sektoru.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za oktobar 2021.

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom 4. oktobra doneće vam poboljšanje u komunikaciji sa voljenom osobom, više konstruktivnih razgovora, kao i više smeha, zabave, razumevanje i uspešne dogovore. Složićete se oko zajedničkih planova. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam doneti uvide kako da ostvarite potrebe i očekivanja u vašoj emotivnoj vezi.

Merkur će u drugoj polovini oktobra praviti sekstil sa Venerom i omogućiće vam da se otvorite prema partneru i da mu iskreno i bez sumnji priznate sve što vas na bilo koji način ometa ili pritiska u vašem odnosu, kao i da mu poverite neke vaše probleme za čije rešavanje vam treba podrška. Vaš partner će vas razumeti i pružiće vam svoja osećanja i oslonac.

Ako ste slobodni:

Početkom oktobra ćete biti raspoloženi uglavnom za avanture ali mada ćete biti u mogućnosti, odlučićete da ne ulazite u takve šeme jer ćete imati osećaj da vam neće odgovarati. Ulaskom Venere u vaš znak 7. oktobra ćete biti u mogućnosti da upoznate nekoga ko će vas snažno privući i gde će to biti obostrano. Počećete da se viđate i da se sve više otvarate jedno prema drugom. Do kraja meseca ćete shvatiti da jedno drugom u mnogim stvarima odgovarate i ući ćete u skladnu vezu.

Nešto stariji Strelci će u prvoj dekadi oktobra delovati izuzetno privlačno i privući će sebi odgovarajuću osobu za vezu. Biće to neko iz vašeg bližeg okruženja ko vas već duže vreme interesuje. Otkrićete kako ste u mnogo čemu skladan par.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za oktobar 2021.

Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom, vašim vladarem zdravlja, u prvoj polovini oktobra. To će vam doneti pad imuniteta, pa vam se preporučuje da se usmerite na preventivne mere, kao što je sistematski pregled, a isto tako i da započnete sa praktikovanjem fizičkih vežbi i psihofizičke relaksacije jer ćete tako sprečiti razvoj potencijalnih smetnji.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i pune vitamina. Od povrća će vam prijati grašak, boranija, pasulj, spanać, brokoli, cvekla i kupus. Od voća jedite pomorandže, jabuke, kivi, sušene smokve i urme. Ribu i piletinu pripremajte više puta nedeljno. Sir, masline, jaja i integralni hleb uzimajte umereno. Koristite vitamin A i E i magnezijum.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za oktobar 2021.

3, 5, 11, 17, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.