Najnovije na sajtu

Vaga – godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela godišnjeg horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Godišnji horoskop za 2022. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO

Poslovne prognoze za 2022.

Drage Vage,
Početak 2022. godine vam je pogodan da se usmerite u izradu finansijskih planova, nove investicije i poboljšanje platnog prometa. Jupiter će praviti sekstil sa Uranom u februaru što će vam pružiti mogućnosti da razradite jednu ideju koja vam može doneti veliku zaradu, pod uslovom da prihvatite veći stepen rizika i investirate veću sumu novca u nešto u šta ranije niste investirali. To može biti u vezi novih tehnologija, investicionih fondova i oblasti IT industrije, prosvete i zabave. Jupiter će u aprilu praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da pokrenete veći broj novih usluga koje će vam privući nove klijente i omogućiti vam da prestignete konkurenciju i ostvarite zaradu veću od planirane. Imaćete dobar osećaj šta da ponudite tržištu. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, zabave i trgovine kozmetičkim proizvodima. Jupiter će u maju praviti sekstil sa Plutonom i omogućiće vam da jedan veliki projekat dovršite u ugovorenom roku, a uspeh i dobitke ćete ostvariti i u oblastima građevinske industrije i mehanizacije, kao i u trgovini energetskim resursima.

Jupiter će 11 maja ući u znak Ovna i usmerićete se na sticanje novih poslovnih partnerstava, sklapanje novih ugovora, a pojačaće se i vaša popularnost u javnosti. Avgust vam donosi poboljšanje saradnje i uspeh u oblastima ekonomije, pravosuđa i menadžmenta. Oktobar će vam biti težak mesec za sve vrste partnerskih i saradničkih odnosa jer ćete se suočiti sa razilascima u interesima zbog čega neki bi odnosi mogli da se prekinu na vašu štetu. Delimično pomračenje Sunca krajem oktobra i potpuno pomračenje Meseca početkom novembra će negativno uticati na vaše finansije i platni promet. Biće neophodno da nalazite kompromise u poslovnim odnosima i da izbegavate nova zaduživanja i investicije.

Nezaposlene Vage će imati pogodne mogućnosti za zaposlenje tokom februara, aprila, maja i avgusta. Posao lako možete dobiti u oblastima javnosti, pravosuđa, knjigovodstva, zdravstva i trgovine.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV

Ljubavne prognoze za 2020.

Ako ste u vezi:

Prva polovina godine vam je pogodna za poboljšanje zajedničkih finansija, ulepšavanje zajedničkog doma i ostvarivanje kvalitetnijih porodičnih odnosa. Imaćete više vremena za vaše najbliže i umećete da im se prilagođavate. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi, što će doprineti da jedno drugom budete veliki oslonac i podrška u svemu.

Juni i juli će vam proteći u zabavi i putovanjima sa voljenom osobom. Avgust vam donosi ozbiljna neslaganja zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Postaćete sumnjičavi, nezadovoljni i umanjiće se vaše poverenje u partnera. U oktobru i novembru ćete uspostaviti sklad u odnosu, ali će vam decembar doneti napetosti i neslaganje oko zajedničkih ciljeva.
Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da upoznate nekog ko bi vam mogao pružiti iskrena osećanja i ko je stabilnog karaktera, emotivan, komunikativan i ko će umeti da vas podstiče i uživa sa vama u zajedničkim aktivnostima. Tokom maja ćete biti u mogućnosti da upoznate osobu koja zadovoljava većinu vaših očekivanja. Već od juna ćete ući u skladnu emotivnu vezu. Veza će zahtevati izgrađivanje poverenja i iskrenost. Sredina leta i kraj godine vam nisu pogodni za ulazak u novu vezu.

Starije Vage će sredinom godine biti u prilici da upoznaju osobu koja će ih opčiniti svojim manirima i dinamičnim duhom. Ovo vam je i najpogodniji period u godini za ulazak u novu vezu. Potrudite se da ne propustite šansu zbog neodlučnosti.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za 2020.

Jupiter će do maja prolaziti kroz vaše pole zdravlja i u prvoj polovini godine će vam osigurati stabilno zdravlje i jak imunitet. Nakon što 11. maja pređe u znak Ovna, biće neophodno da svakodnevno praktikujete fizičke aktivnosti kako bi održali zdravlje u dobroj formi. U drugoj polovini godine bićete podložni upalama, glavobolji i variranju krvnog pritiska.

Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da sadrži namirnice bogate proteinima. U svakodnevnu ishranu uvrstite jaja, jogurt, sir, soju, pirinač, pileća prsa, teletinu i govedinu, slaninu, ribu i morske plodove. Od povrća jedite grašak, spanać, sočivo i brokoli. Od voća jedite jabuke, maline, kruške, jagode i sušeno voće. Uzimajte B i D vitamin i magnezijum.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za 2020.

5, 12, 17, 20, 26